Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
2-1 last second man Mutu:smir:Иначе слабо игравме мора да признаам ама покажавме карактер до самиот крај!Не се предадовме уопште.Честитки но играта мора да се поптави

Честито. :)
п.с Со еден другар на мсн.Вика сега Џилардино ќе даде и ќе биде 1-1 и јас му викам после и Муту 1 и 2-1....:pos2::pos2:

Ај честито победа. Муту ви е спасител овие неколку мечеви..

ПОЗДРАВ

Toчно спасител е морам да признаам.Мора малце играта да се поправи!!!

хуху,браво пресврт,битни 3 бода,каква таква игра вашно бодовите ги земавме.

ehehhe.kazi mu na drugarti da si igra vo kladilnica, ke si zima paricka

п.с Со еден другар на мсн.Вика сега Џилардино ќе даде и ќе биде 1-1 и јас му викам после и Муту 1 и 2-1....:pos2::pos2:

Другар ти да не е Моџи?:)

Значајна победа во борбата за место во ЛШ.

јоветиќ многу јак играч ке биде!многу ме аресе како игре :helou:

:) dobar e maliot, sea e starter celo vreme...deka se povredi santana

да да само му недостигаат голови,мислам дека се уште нема гол или се лажам?

Нема гол,ама нема везе ќе дојде време кога ќе дава голови и тоа многу,ама доста ојачал у играта,додека играше во Партизан кога ќе тргнеше во дуел одма леташе многу беше млитав ама сега е друга песна во Фиорентина,допрва се докажува,убаво е што Прандели му укажува шанса да игра и мислам дека тој засега добро ја користи.

Јоветич од догодина ќе биде откритие во Серија А,слушајте ме што кажувам!Оваа сезона нека се прилагоди малце,да осети тло и притисок,а догодина ќе руши све.Не зезајте и вие детето само што наполни 19 години!

Еј како се извадивме вчера.Мајсторот Муту не спаси по втор пат во 93 минута.Браво цар е.Сега малце да се совземеме и да играме подобро како што знае Фиорентина.А да и Ајакс да го победиме:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom