Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не сакам да потценувам ништо али вечер мислам дека ќе ги уништиме.Џила-Муту е најак тандем во Италија така да наши се.Фиорентина-Ајакс 3-1 мој тип
:vozbud:

Има неколку измени во првиот тим.Еве го составот

Фреј-Заури,Гамберини,Даинели,Пасквал-Мело,Кузманович,Гобби-Семиоли,Муту,Џила

Монтоливо,Варгас и Јоветич беа очекувани во прв тим ама ништо!

СРЕЌНО:smir:

НЕСРЕЌНО

Ќе го јадат тамо ко Грчка.Педерчиња цела утакмица ссе бранат.Автобусот пред гол

0-1 izgubivme...ja gledav cela utakmica..ko picki samo se branea 1 sut imaa pederite
jebiga, aj ke gi dobieme u amsterdam

Ауу лош резултат,како и да сме играле лошо е ова,Ајакс не е наивна екипа тоа го покажа и денес затоа у Амстердам ќе биде тешко мноогу.

Лани ги победивме ПСВ 0-2 така да можеме и овие!Стварно денес создадовме шанси ама ете не сакаше да влезе и немавме среќа.Тоа е.Мора да се навикнеме дека и тоа може да се деси.Ајакс еден шут еден гол.Јебига

loso, loso, loso....
ednostavno katastrofa odigrano ... so e najzalno imavme samo 2-3 podobri sansi i tie gi promasi gilardino i kuzmanovic...pred se gilardino skoro prazen gol...
i nemase ama bas nikakva igra tocno deka ajax bea dojdeni makar po bod sepak odlicno se pretstavija prvo poluvreme imaa poveke posed na topkata a vtoro ja postignaa celta dadoa eden gol i odlicno se branea... dodeka nasite ne uspea da napravat niedna dobra sansa... a gilardino ovaa utakmica se posramoti 3-4 pati...:kesa: se na se katastrofa izigrano,potocno NISTO!!!!
aj belki vo Amsterdam podobro ke izigrame i ke pomineme... iako so vakvo pretstavuvanje zalno e...:nenene:

Слабо,слабо!Во слаба форма сме,мислам дека фали свежина во играта.Постојано истите фудбалери се во игра.Можеби дека треба Џила малку да одмори на клупата и покрај тоа што ни е најдобар стрелец.

so da odmori gila, nema koj da igra mesto nego, onoj bonazoli idiot mi e

Нема кој да одмара.Поготово напаѓачите:toe:Единствено Бонацоли да ротира некој ама он не е за прв тим.Играчи кои можат да се ротираат се Донадел,Гобби,Алмирон,Јоветич,Пасквал,Кролдруп,Заури!Нема ни еден напаѓач.Освен Јоветич ама игра он полушпиш.Така да нападот мора да издржи.

utre ne da mora da tepame
i toj gilardino neka zaigra kao so treba ednas

a da, i jovetic ke pocne od pocetok, ako ne dade i sea gol neka se ubie...kolku godini mu treba za da dade gol, celo vreme igra

Не е сигурен Јоветич за утре.Може Семиоли ќе почне како крило заедно со Муту.А Јоветич супер си игра,само гол му фали.

Јас не бев тука па сега да си олеснам на душата.Изгубивме од Ајакс ама неправедно или поточно незаслужено.Какви шанси пропуштивме трбаше да водиме 3-0 ама таков е фудбалот.Се надевам дека тамо ќе ги тепаме и дека ќе нападнеме од првата минута.

Ме радува фактот што читам еве сега дека Фиорентина се интересира за Луисао од Бенфика.Тоа е супер играч ог екстра калибар со големо искуство.Плус ме радува што не се откажуваме од Иванович.Со евентуално доаѓање на двајцата ќе имаме перфектна одбрана.Дај боже да е вака.

Денес со Киево играме и мораме да победиме за да се вратиме на 4 место.Наредното коло Рома игра кај Интер а ние кај Реџина така да тука е клучот за да се префрли притисокот на нивна страна.Очекувам денес победа и ништо друго!НАПРЕД ФИОРЕНТИНА:smir:

Ееее одбрана со Варгас-Гамберини-Луисао-Иванович би била идеална ама ќе видиме.Вчера Корвињо бил присутен на дербито Спортинг-Бенфика и требал да разговара со Руи Коста за Луисао,но ќе видиме што ќе биде од све тоа.Само овие двајца да дојдат и за наредната сезона не ни треба нови играчи.Можеби еден полушиц(креативец)ако си отиде Сантана пошто е сериозно повреден.Јоветич и тој новиот на таа позиција и све че си биде супер.

Што е ова бе 0-1,ццц
мора пресврт да се прави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom