Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е.Тежок период за нас.Се надевам само дека неиграњето во Уефа ќе ни биде од помош

Што го напаѓаат Прандели не ми е јасно.Па човекот направи чуда за Фиорентина и можам да се кладам дека само новинари се умешани и дека сакаат да ја нарушат атмосферата на клубот.Срамота.Сите играчи изјавиле дека состојбата во соблекувалната е супер и дека нема проблеми.

Абе мрчат нешто новинарите,само да наштетат!Прандели е во срце на секој навивач во цела Фиренца,така да џабе им е!

По се изгледа дека Иванович е најсериозно има за одбраната.Откако Челзи соопштиле дека е слободен,агентот на Бане,Владо Боржан изјавил дека Бане највеќе сака преселба во Фиорентина.Исто така според него сега Фиорентина е на потег да одлучи што понатаму!Цената е околу 12 милиони

Најдобро ќе биде ако се земат двајца.На пример Иванович за десен бек и Запата или Луисао за централни и готово.Мислам дека тоа ни е најпотребно.Други играчи не се потребни освен да се најде замени за Алмирон,Семиоли,Заури кои сигурно би требале според најавите да си одат.И еден напаѓач помлад за да седи на клупа.Ама приоритет би требало да биде одбраната и евентуално еден полушпиц кој би го заменил Сантана пошто изгледа дека тешко ќе се вррати пак по повредата.Плус и Јоветич го имаме на таа позиција и мислам дека со зајакнување на одбраната ќе бидеме спремни да се бориме за 2-3 место

Најдобро ќе биде ако се земат двајца.На пример Иванович за десен бек и Запата или Луисао за централни и готово.Мислам дека тоа ни е најпотребно.Други играчи не се потребни освен да се најде замени за Алмирон,Семиоли,Заури кои сигурно би требале според најавите да си одат.И еден напаѓач помлад за да седи на клупа.Ама приоритет би требало да биде одбраната и евентуално еден полушпиц кој би го заменил Сантана пошто изгледа дека тешко ќе се вррати пак по повредата.Плус и Јоветич го имаме на таа позиција и мислам дека со зајакнување на одбраната ќе бидеме спремни да се бориме за 2-3 место

овие ќе си одат поради тоа што лошо играат сезоната па управата решила да ги продаде или тимот неможе да ги задржи???-ако може некој да ми каже?- тој семиоли според мене е многу добар играч или грешам

super e semili, igrase i za italijanska reprezentacija, ali non stop se povreduva

Па Семиоли беше добар кога играше за Киево,сега според мене не е ништо посебно.

Иванович сака преселба во Фиорентина.Цена-околу 10 милиони евра

Па Семиоли беше добар кога играше за Киево,сега според мене не е ништо посебно.

Иванович сака преселба во Фиорентина.Цена-околу 10 милиони евра

не вреди толку!максимум 8 милиони!

Голем талент е Бане.Можеби сега вреди околу 8-10 милиони,ама со константно играње во прв тим и ако го покаже тоа што го знае многу,многу повеќе

Голем талент е Бане.Можеби сега вреди околу 8-10 милиони,ама со константно играње во прв тим и ако го покаже тоа што го знае многу,многу повеќе

тогаш вистинскиот тим за докажување е фиорнтина! :toe:

Во недела јуриме на победа и напад на третото место.FORZA VIOLA

da da mora da gi tepame palermo

Кузманович е уште повреден,додека Џила и Комото се враќаат.Варгас е суспендиран и Пасквал ќе започне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom