Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е тоа, каков и да е резултатот ние мора да го прифатиме и ќе го прифатиме, од наша страна нема да има никакви проблеми а се надевам и од ваша.

Тоа е тоа, каков и да е резултатот ние мора да го прифатиме и ќе го прифатиме, од наша страна нема да има никакви проблеми а се надевам и од ваша.
Па ако им е до клубот не би требало да има инциденти...Сепак атмосферата ќе биде доста наелектрилизирана и се надевам дека судиите со нивните одлуки нема да предизивикаат нарушување на дербито..Посебно Зоран Златевски..човекот е како маќеа да ни е кога суди на нашите натпревари...

Само судиите да не ја ебат работата.Инаку пелистер повторно сигурно ке биде казнет бидејки во прилеп утакмицата прекината 30 минути поради фрлање на столчиња накај играчите на СТРУМИЦА.Фер Плеј!

samo ti sudii so nemat pojma samo oni mozat da napravat nekoja bela

Само судиите да не ја ебат работата.Инаку пелистер повторно сигурно ке биде казнет бидејки во прилеп утакмицата прекината 30 минути поради фрлање на столчиња накај играчите на СТРУМИЦА.Фер Плеј!

Судиите ако ја ебат работата, ќе има големи инциденти. А кога зборувам за ГОЛЕМИ тоа значи ептен големи, уште не видени во македонската кошарка.

TASO ASSAA

CE BIDE DOSTA INTERESNO.NEMA DASE ZNAE DO KRAJ.KOJ I DA POBEDE NE MORA DA ZNACI DEKA CE BIDE SAMPION.FENI I STRUMICA SE NAJDOBRI EKIPI I ZATOACE BIDE JAKA UTAKMICA.SE NADEVAM STRUMICANI CE A NAPNAT SALATA OTI PODOBRO E EDNO VAKVO DERBI DASE IGRAE U TAKVA ATMOSVERA.TASO-KAVADARCI

Абе Струммикс,изгледа ти не си запознаен поради проблемите со ги имаше...Судиите ги избира компјутер..:toe:
Eбеш компјутер...ЗЛАТЕВСКИ е во прашање!

Eбеш компјутер...ЗЛАТЕВСКИ е во прашање!
Ох....Абе делегиранјето на судиите го избира компјутер разбираш???Па ти ако сакас,удри се со глава во џид,тоа ти е како ке се паднат така...:toe:

Ох....Абе делегиранјето на судиите го избира компјутер разбираш???Па ти ако сакас,удри се со глава во џид,тоа ти е како ке се паднат така...:toe:

Добро бе дете, сфаќаш или не што сакам да кажам?!
ЗЛАТЕВСКИ!!!!!
Најголемиот морон ќе ни суди!!!!
Човек или компјутер, кој го делегирал...сеедно е! Аман веќе!

Zlatevski e eden od onie koi se prodavaat za televizor....koj znae so sto ke ja zbogati svojata dnevna ovoj pat...

Epa zavisi koj sto nudi televizor ima..red e nekoj da ponudi dvd...Vo sustina se zavisi od toa koj se plasi da pobedi so 5 igraci..

Абе,знам како ви е и на двајцата,и на мене Златевски ме нервира...Но не се ,секирајте денес не Златевски нема да ги спаси ни....:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom