Па ако им е до клубот не би требало да има инциденти...Сепак атмосферата ќе биде доста наелектрилизирана и се надевам дека судиите со нивните одлуки нема да предизивикаат нарушување на дербито..Посебно Зоран Златевски..човекот е како маќеа да ни е кога суди на нашите натпревари...Тоа е тоа, каков и да е резултатот ние мора да го прифатиме и ќе го прифатиме, од наша страна нема да има никакви проблеми а се надевам и од ваша.
Само судиите да не ја ебат работата.Инаку пелистер повторно сигурно ке биде казнет бидејки во прилеп утакмицата прекината 30 минути поради фрлање на столчиња накај играчите на СТРУМИЦА.Фер Плеј!
Абе Струммикс,изгледа ти не си запознаен поради проблемите со ги имаше...Судиите ги избира компјутер..Многу „убав“ судија ни делегирале...Убавина...
Eбеш компјутер...ЗЛАТЕВСКИ е во прашање!Абе Струммикс,изгледа ти не си запознаен поради проблемите со ги имаше...Судиите ги избира компјутер..![]()
Ох....Абе делегиранјето на судиите го избира компјутер разбираш???Па ти ако сакас,удри се со глава во џид,тоа ти е како ке се паднат така...Eбеш компјутер...ЗЛАТЕВСКИ е во прашање!
Добро бе дете, сфаќаш или не што сакам да кажам?!Ох....Абе делегиранјето на судиите го избира компјутер разбираш???Па ти ако сакас,удри се со глава во џид,тоа ти е како ке се паднат така...![]()
И многу зависи КОЈ ќе му ја збогати.Zlatevski e eden od onie koi se prodavaat za televizor....koj znae so sto ke ja zbogati svojata dnevna ovoj pat...