Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
CAO KONOBARU ne ocekuva dosta tezok period za oporavuvanje no so pravi vistinski luge koj ziveat za CRVENA ZVEZDA se nadevame na dobri denovi
Ko prvo nz zs mi repliciras,ko vtoro dosta e bre veke so toa vase glupiranje i provokacija go nemas postaveno klipot vo vasiot fan klub go postavuvas ovde logikata kaj e otide da pase treva jbg stoka.
KO prvo ne e provokacija KO vtoro ako e pogledaj kolku klipovi imate "vie"(moze ne ti)ali drugite staveno na nas forum i KO treto dali e provokacija toa za tebe ako igracite slavat titula???bez razlika cii se toa igraci.Ko prvo nz zs mi repliciras,ko vtoro dosta e bre veke so toa vase glupiranje i provokacija go nemas postaveno klipot vo vasiot fan klub go postavuvas ovde logikata kaj e otide da pase treva jbg stoka.
Mladicu zs go nemas staveno klipot vo vas fan klub mi bese prasanjeto a go postavuvas ovde pogolema provokacija od to nema,tie se igraci jas mislam na tim za koj vie navivate pa taka logicno e ali za koj da se postavi najprvin vo vas fan klub.Nervozen haha fala bogu i jas i dr navivaci na CRVENA ZVEZDA mozeme da bidime gordi na nasiot tim i da se raduvame na negovite uspesi koj se postignati zato sme i najbolji to ne e slucajno.STOM ZNAES ZS PITAS si se naogal vo ista situacija,a koj e vo depresija nek procenat nekoj neutralni nemam namera ovde da se raspravam.KO prvo ne e provokacija KO vtoro ako e pogledaj kolku klipovi imate "vie"(moze ne ti)ali drugite staveno na nas forum i KO treto dali e provokacija toa za tebe ako igracite slavat titula???bez razlika cii se toa igraci.
i KO cetvrto neznam zaso taa nervoza ja znam deka bole ali jbg toa e depresija!!!
Mladicu zs go nemas staveno klipot vo vas fan klub mi bese prasanjeto a go postavuvas ovde pogolema provokacija od to nema,tie se igraci jas mislam na tim za koj vie navivate pa taka logicno e ali za koj da se postavi najprvin vo vas fan klub.Nervozen haha fala bogu i jas i dr navivaci na CRVENA ZVEZDA mozeme da bidime gordi na nasiot tim i da se raduvame na negovite uspesi koj se postignati zato sme i najbolji to ne e slucajno.STOM ZNAES ZS PITAS si se naogal vo ista situacija,a koj e vo depresija nek procenat nekoj neutralni nemam namera ovde da se raspravam.
[/qu
Glej fraerce mislam deka pisuvas malce konfuzno nekoj raboti ne ti se razbiraat kao na primer!!!(tie se igraci jas mislam na tim za koj vie navivate)totalna konfuzija!!!!a so se odnesuva za depresijata i da proceni nekoj neutralen do sea ne se nasol bar u ovie 60 god.gleam aludiras na toa "koj e u depresija" mozda misles na grobari??ako e taka pokazi kaj e depresijata nivna?smesno!!!a za ona NAJBOLJI SME neam komentar!!!
I povtorno ne dade odgovor na prasanjeto sosema gi izvrtuvas recenicite dali taka ti odgovara nz valjda to e ok iiiiih fali me usto najbolji ste hahaha vo sto 100metra sprintMladicu zs go nemas staveno klipot vo vas fan klub mi bese prasanjeto a go postavuvas ovde pogolema provokacija od to nema,tie se igraci jas mislam na tim za koj vie navivate pa taka logicno e ali za koj da se postavi najprvin vo vas fan klub.Nervozen haha fala bogu i jas i dr navivaci na CRVENA ZVEZDA mozeme da bidime gordi na nasiot tim i da se raduvame na negovite uspesi koj se postignati zato sme i najbolji to ne e slucajno.STOM ZNAES ZS PITAS si se naogal vo ista situacija,a koj e vo depresija nek procenat nekoj neutralni nemam namera ovde da se raspravam.
[/qu
Glej fraerce mislam deka pisuvas malce konfuzno nekoj raboti ne ti se razbiraat kao na primer!!!(tie se igraci jas mislam na tim za koj vie navivate)totalna konfuzija!!!!a so se odnesuva za depresijata i da proceni nekoj neutralen do sea ne se nasol bar u ovie 60 god.gleam aludiras na toa "koj e u depresija" mozda misles na grobari??ako e taka pokazi kaj e depresijata nivna?smesno!!!a za ona NAJBOLJI SME neam komentar!!!