Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа би требало да ги повлече со себе идиотите у управа како Козиќ и Миќовиќ, кои за 5 месеци владеење напраиле минус од 6 милиони евра без притоа ништо да постигнат, а го набедуваа Пикси дека скурцал 50 милиони евра...
Кога ќе си отидат целосно ќе заврши и сезоната, ќе се сведат сметките , ќе се најде спонзор а не финансиер, ќе има вонредно собрание каде што ќе се избере нова управа кои за промена ќе имаат врска од фудбал и воопшто од спорт...
Никој не сака да го земе жешкиот костен ама верувам дека вистинските луѓе ќе дојдат на вистинско место , и нема ни да се помисли на пораз од Јавор а камоли тоа да се доживее...

CAO KONOBARU ne ocekuva dosta tezok period za oporavuvanje no so pravi vistinski luge koj ziveat za CRVENA ZVEZDA se nadevame na dobri denovi

Колку и да звучи тажно, мора да се признае дека годинава Партизан се покажаа доста поорганизирани од Црвена Звезда и заслужено ја освоија титулата. Сепак Звезда е фудбалска институција во Србија и се надевам дека кризата што ги зафати годинава, следната сезона ќе биде оставена зад клубот и дека Звезда повторно ќе ја гледаме како сјае со шампионски сјај.

Секоја сезона викаме дека можеби КОНЕЧНО ќе се среди ситуацијава, ама никако да се среди. Очигледно некој добро си се богати на се ова...

Ko prvo nz zs mi repliciras,ko vtoro dosta e bre veke so toa vase glupiranje i provokacija go nemas postaveno klipot vo vasiot fan klub go postavuvas ovde logikata kaj e otide da pase treva jbg stoka.
KO prvo ne e provokacija KO vtoro ako e pogledaj kolku klipovi imate "vie"(moze ne ti)ali drugite staveno na nas forum i KO treto dali e provokacija toa za tebe ako igracite slavat titula???bez razlika cii se toa igraci.
i KO cetvrto neznam zaso taa nervoza ja znam deka bole ali jbg toa e depresija!!!

KO prvo ne e provokacija KO vtoro ako e pogledaj kolku klipovi imate "vie"(moze ne ti)ali drugite staveno na nas forum i KO treto dali e provokacija toa za tebe ako igracite slavat titula???bez razlika cii se toa igraci.
i KO cetvrto neznam zaso taa nervoza ja znam deka bole ali jbg toa e depresija!!!
Mladicu zs go nemas staveno klipot vo vas fan klub mi bese prasanjeto a go postavuvas ovde pogolema provokacija od to nema,tie se igraci jas mislam na tim za koj vie navivate pa taka logicno e ali za koj da se postavi najprvin vo vas fan klub.Nervozen haha fala bogu i jas i dr navivaci na CRVENA ZVEZDA mozeme da bidime gordi na nasiot tim i da se raduvame na negovite uspesi koj se postignati zato sme i najbolji to ne e slucajno.STOM ZNAES ZS PITAS si se naogal vo ista situacija,a koj e vo depresija nek procenat nekoj neutralni nemam namera ovde da se raspravam.

Zvezda-Borac
DELIJE
m99eu9.jpg

Е ова е више добра бројка. За наредните утакмици на ЗВЕЗДА на Маракана се најавува уште поголема бројка, со цел да им се даде на дознаење на цела Србија дека ЗВЕЗДА неможе да згасне, и дека повторно ќе стане онаа стара ЗВЕЗДА! Баш гледав вчера Пирамида на ПИНК, и имаше тема за ЗВЕЗДА, што и како ќе биде. И едниот од нив кажа дека на наредните утакмици на Маракана бројката ќе биде многу поголема, и дека сите навивачи ќе донираат пари за да може полесно да се врати ЗВЕЗДА на нозе.

ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА
ДОБРО ЗНАЈ ДА НЕЌУ НИКАДАА
ДА ТЕ ОСТАВИИМ, ДА ТЕ ЗАБОРАВИМ
ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈАА!

So ova im se dava do znanje na site onie misevi dek ZVEZDA nema nikad da zgasni.Konobarot si otide a ke si otidat i site kao nego marko miskovic covek koj go podrza komnobarot seuste neoficijalno podnel ostavka no daj boze da e vistina covek za koj Piksi ja frli celata vina za ova sto mu se sluci na klubot
ZVEZDA MI JE SVEEEEEEEE
ZVEZDA ZIVOT JEEEEEEEEE
SRCE MOJE JEEEEEEEEEEEE
UVEK UZ TEBEEEEEEEEEEEE
ZVEZDO VOLIM TEEEEEEEEE
I NAPRED ZVEZDA ALEEEEE
NAPRED ZVEZDA ALEEEEEE
delije06.jpg
delije02.jpg

Mladicu zs go nemas staveno klipot vo vas fan klub mi bese prasanjeto a go postavuvas ovde pogolema provokacija od to nema,tie se igraci jas mislam na tim za koj vie navivate pa taka logicno e ali za koj da se postavi najprvin vo vas fan klub.Nervozen haha fala bogu i jas i dr navivaci na CRVENA ZVEZDA mozeme da bidime gordi na nasiot tim i da se raduvame na negovite uspesi koj se postignati zato sme i najbolji to ne e slucajno.STOM ZNAES ZS PITAS si se naogal vo ista situacija,a koj e vo depresija nek procenat nekoj neutralni nemam namera ovde da se raspravam.
[/qu

Glej fraerce mislam deka pisuvas malce konfuzno nekoj raboti ne ti se razbiraat kao na primer!!!(tie se igraci jas mislam na tim za koj vie navivate)totalna konfuzija!!!!a so se odnesuva za depresijata i da proceni nekoj neutralen do sea ne se nasol bar u ovie 60 god.gleam aludiras na toa "koj e u depresija" mozda misles na grobari??ako e taka pokazi kaj e depresijata nivna?smesno!!!a za ona NAJBOLJI SME neam komentar!!!

[/qu

Glej fraerce mislam deka pisuvas malce konfuzno nekoj raboti ne ti se razbiraat kao na primer!!!(tie se igraci jas mislam na tim za koj vie navivate)totalna konfuzija!!!!a so se odnesuva za depresijata i da proceni nekoj neutralen do sea ne se nasol bar u ovie 60 god.gleam aludiras na toa "koj e u depresija" mozda misles na grobari??ako e taka pokazi kaj e depresijata nivna?smesno!!!a za ona NAJBOLJI SME neam komentar!!!
I povtorno ne dade odgovor na prasanjeto sosema gi izvrtuvas recenicite dali taka ti odgovara nz valjda to e ok iiiiih fali me usto najbolji ste hahaha vo sto 100metra sprint

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom