Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.blic.rs/sport.php?id=90565

Oн, утре со ОФК, од 15,30 мислам (ме мрзи да проверувам ), ќе има инвазија на Карабурма...

Мислам дека од 17:00 е утакмицата...и мене ме мрзи да проверувам ама мислам дека од 17:00 е...

btw, многу глупи и смешни ќе испаднат ако го дадат Милијаш за 3 милиони. За колку победни играчи даваат повеќе пари, а за вакви 3 мил. Ако се глупи ќе го дадат, ама јас да сум под 7 мил. не би сакал да слушнем.

Од 5 е , сеа видов, ако нема пренос има да пишам еден мејл на дебилите од ртс сателитска програма заради кретенизам...

Милијаш под 5 милиони мислам дека нема да отиде, али никад не се знае...

Од 5 е , сеа видов, ако нема пренос има да пишам еден мејл на дебилите од ртс сателитска програма заради кретенизам...

Милијаш под 5 милиони мислам дека нема да отиде, али никад не се знае...

Цццццц, ќе ја нема на РТС :@:@:@
Кој им е кур бе на овја, Звезда со кого и да игра и во вакви дерби утакмици не ги даваат, а Фарсизам и со последните да игра ги даваат. Ах бе мајката да им ја е**м!!! Важно ќе даваат Хемофарм - Фарсизам кошарка...крвот да им го е**м!

Која ќе ја даваат на РТС???
Мене ова коло најинтересна ми е Јавор-Банат:toe:

Ниедна нема да даваат денеска, утре вас може ќе ве даваат, миленици сте им...

Гниди , добија мејл од мене, више преку кур од нивната програма , ќе го исклучам тој канал , барем ќе знам дека сигурно нема да има пренос кога нема да го иам ...

ОФК - Црвена Звезда 1:1!

Тоа е тоа, ајде ако има некој клип од навивањето нека става :)

Денес против Севојно(втора лига)полуфинале Купот.Ајде барем купот да го освоиме :)

лелеее уште 10 минути ако не дадат гол...ццц срамота еј

Има реванш?Или да го скршам компјутерот ?

Фала богу 1-1 иначе ќе компјутерот низ прозор ќе леташе.:kesa:
Не е можно тоа 2-1 , има ли реванш ќе ми одговори некој ????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom