Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Даворе бе доста сто тааа твоја негативност и песимизам па у курац веќе.....:jaj:

Холанѓанецот вчера го имаше своето деби на клупата на Челзи и со победа од 1-0 над Астон Вила ја започна кариерата на Стемфорд Бриџ. Хидинк вели дека дефанзивецот, Џон Тери и играчот од средниот ред Френк Лампард се лидерите не тимот и играчи кои имаат големо влијание во соблекувалната.
“Тие се природни лидери на Челзи.” – рече Тери. “Тоа е она што јас го викам традиционални луѓе на клубота.”
“Откако им се претставив на играчите, имав некои приватни разговори со нив во мојата канцеларија.”
“Она што најмногу ме погоди, по сите контакти со сите луѓе во клубот, е тоа што тие имаа позитивно однесување кон клубот и тимот.”
“Тие не се тип на луѓе кој постојано говорат за она што се случило во клубот во минатото.”
“Никој не рече ништо негатвино за мојот претходник. Во секој разговор најдов многу позитивни работи.”
“Импресиите се уште посилни од исвештајот што го одбив од мојата десна рака, Реј Вилкинс.”

Тоа ми се допага докажува дека има голем дух и самопочитување во тимот

Што е бе?Ја ја кажувам релната слика а не како вас:Челси ќе освои ПЛ,ЛШ,Фа Куп,најаки сме...Моменталната состојба на Челси ме наведува да мислам дека оваа сезона е изгубена...Да се надеваме дека грешам!

дечки случајно некој да не знае дали има кај нас или на балканов официјална продавница на челзи??

дечки случајно некој да не знае дали има кај нас или на балканов официјална продавница на челзи??

Друже тука не можеш да најдаш оргинален дрес од било кој клуб ,а камоли да има официјална продавница на челзи.Оди во Пирамида во ГТЦ има добар дрес од челзи за 1600 ден.позз

хех не ми е само за дрес баш разгледував на сајтот има интересни работи па реков да не има и на балканов некаде ама слабо нешто изгледа а има некој искуство со купување преку нет??:smir:

Што е бе?Ја ја кажувам релната слика а не како вас:Челси ќе освои ПЛ,ЛШ,Фа Куп,најаки сме...Моменталната состојба на Челси ме наведува да мислам дека оваа сезона е изгубена...Да се надеваме дека грешам!

Па те читам од порано само песинизам со Хул играме ти викаш ке изгубиме...(ти кажувам кога тепавме на гости 0-2) само песинизам читам во твојте постови...И јас не се надевам на ПЛ ама на другите полиња има и тоа големи шанси...А според тебе сичкко е изгубено нема што да се игра...Ма дај молим те

И јас бев загреан едно време да порачувам ама поштарината и тие глупости по скапи од дресот излегоа па се откажав...

Па те читам од порано само песинизам со Хул играме ти викаш ке изгубиме...(ти кажувам кога тепавме на гости 0-2) само песинизам читам во твојте постови...И јас не се надевам на ПЛ ама на другите полиња има и тоа големи шанси...А според тебе сичкко е изгубено нема што да се игра...Ма дај молим те
Ви ЛШ и немаме така големи шанси, освен ако Гус не излези Сент или Свети Гус, а ФА Куп е најреалната шанса за успех. :toe:

Па Даворчо само сака да биде реален, затоа така зборува. Да се надеваме и ние дека нема да заврши така оваа сезона:toe:

Se vratija nadezite za vtoro mesto i direkten plasman vo CL. Samo treba da se podigne igrata, vo sto po doagjanjeto na Hiddink sum siguren, i rabotite ke si dojdat na svoeto mesto.

Еј,ај не се карајте меѓу себе.
Ливерпул киксна 3 ни бега сега,а Манутд 10:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom