В
Вори
Гостин
Даворе бе доста сто тааа твоја негативност и песимизам па у курац веќе.....:jaj:
Холанѓанецот вчера го имаше своето деби на клупата на Челзи и со победа од 1-0 над Астон Вила ја започна кариерата на Стемфорд Бриџ. Хидинк вели дека дефанзивецот, Џон Тери и играчот од средниот ред Френк Лампард се лидерите не тимот и играчи кои имаат големо влијание во соблекувалната.
“Тие се природни лидери на Челзи.” – рече Тери. “Тоа е она што јас го викам традиционални луѓе на клубота.”
“Откако им се претставив на играчите, имав некои приватни разговори со нив во мојата канцеларија.”
“Она што најмногу ме погоди, по сите контакти со сите луѓе во клубот, е тоа што тие имаа позитивно однесување кон клубот и тимот.”
“Тие не се тип на луѓе кој постојано говорат за она што се случило во клубот во минатото.”
“Никој не рече ништо негатвино за мојот претходник. Во секој разговор најдов многу позитивни работи.”
“Импресиите се уште посилни од исвештајот што го одбив од мојата десна рака, Реј Вилкинс.”
Тоа ми се допага докажува дека има голем дух и самопочитување во тимот
Што е бе?Ја ја кажувам релната слика а не како вас:Челси ќе освои ПЛ,ЛШ,Фа Куп,најаки сме...Моменталната состојба на Челси ме наведува да мислам дека оваа сезона е изгубена...Да се надеваме дека грешам!