Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хидинг дојде и ги победи прв пат на вила парк хехехе е ова ни на мурињо ни на сколари ни грант никој може хидинг ис тхе ман:vozbud:

Ајде честито победа и од мене Хидинк одлично ја постави тактиката со 2 напаѓачи се познава веднаш дека е меѓу 3 најдобри тренери во светот.

Епа да Хидинк форсира формација со 2 напаѓачи и се гледа дека тоа се исплати.
Пак тројца беа, само не со двајца крилни.

Роман го погледнавте ли ретко кој така газда да се радува...Чех слабо многу, Микел и да не зборам...Измегу Роман и Кенион дали некој знае кој беше човекот?
Чех слабо? Немој бе, немој бе чоече, можи треба замена со Манчестер да напрајме Чех - Ван Дер Сар, а? Немој, не заебавај.
Меѓу Абрам и Кенион изгледа бил Брус Бак, и тој така проќелав е, со наочари, и доста постар од споменатите двајца.

Игра ко игра, тактички одлично според мене, нема безглаво напаѓање, туку интелегентно. Од 60 до 80 минута беше така полошо, мислам заради то шо играчите и не биле во некоја најдобра кондиција, на шо Хидинк се пожали по првио тренинг во понеделнико.
Малуда кај е да не знај некој?

ајде честито нека му е на гус хидинк, само такви нека ги реди.:smir:

Аууууу!Колку сум радосен,конечно победивме.Јессс!Еве впечатоци!
Супер игра,многу сум задоволен и од играта и од Хидинк.Оваа игра ме потсеќа на Мурињо.Одлична тактика на Хидинк,супер поставена игра...Лампард и Анелка одчлични,Дрогба солиден,Калу незабележлив.Одбраната беше малку тиња но нема врска важжно победивме,и се искачивме на третата позиција.Да е жив Хидинк што конечно ме израдува малце.Вила беше тврд орев,но подобриот победи.Се на се:vozbud::vozbud:

ај сеа да видам што ќе прокоментира о нил и компанијата од астон дека мн некако ми се дичеа пред почетокот на мечов посебно карју и онил:pusk:

Ајде нека ни е честито победата, и поздрав до сите песимисти и завидливи луѓе кои не отпишуваа пред овој натпревар :baeh::bip:

Инаку не бев во можност да ја гледам утакмицата, бев на обука, али не ме чуди што баш Анелка го даде голот, вклучувајќи го и денешниов на 6 натпревари по ред постигнува гол против Вила...:toe:

Честито победа, прва за новиот тренер. Ај Гуд Хидинк да ви се погоди, и повеке победи да редите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom