Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј,ај не се карајте меѓу себе.
Ливерпул киксна 3 ни бега сега,а Манутд 10:vozbud:

хаха знаев дека пак ќе дојдете 2ри.Така беше и лани дури лани од 3то за малце и 1ви ќе бевте.

Јуве.После Барса најака екипа во ЛШ оваа година...Ич не сакав да ни падне ама ете.

Ако играат как со Еспањол...
ДАЈ БОЖЕ Барса да ни се паднат:):helou:

Манчестер нема шанси да ги стигнеме,барем втори да бидеме.

Со добра игра/резултати може, има доволно време,
земете ја пример Примера Дивизион (Шпанската лига) Реал почнаа да играат феноменално со по 6 погодоци во противничката мрежа, врз Барса притисокот е се поголем и се изнамачија и за 1 гол вчера, па загубија :toe:
Минатото коло ремизираа во гости, Реал победија...
И овие 2кола Реал анулираа 5 бода разлика...

Поздрав

Минатата година имало понуда од Челзи за Карим Бензема од 50 милиони евра. Барем Фергусон вели дека Жан Мишел Ола така му кажал. Каков играч е Бензема, тој е играч за кој вреди секоја фрлена пара, искрено се надевам дека во иднина ќе заигра за Челзи.

Ако играат как со Еспањол...
ДАЈ БОЖЕ Барса да ни се паднат:):helou:

Со добра игра/резултати може, има доволно време,
земете ја пример Примера Дивизион (Шпанската лига) Реал почнаа да играат феноменално со по 6 погодоци во противничката мрежа, врз Барса притисокот е се поголем и се изнамачија и за 1гол вчера, па загубија :toe:

Барса и сега ја посакував, пред било кој жабарски клуб, ама ништо.

За стасувањето на Јунајтед, разликата е во то шо Јунајтед доправа зема залет, а Барса досега растураше; како и тренерите на двете страни. Не дека го потценувам Гвардиола, покажа дека нема место за такво нешто, ама Фергусон е Фергусон.

10 бода?Не зезајте не е македонска лига.Манчестер ќе има уште еден пораз евентуално годинава..повеќе нема шанси,некој да го победи.Така да да се насочиме кон ЛШ!

Нема шанси да го стигнеме Манчестер 10 бода во ПЛ многу се,ама за 2 место можи да го поминеме Лузерпул.

Додека Бенитез е менаџер на Ливерпул немаме гајле, секогаш ќе бидеме пред нив, за 2-3 кола сигурен сум дека ќе ги стигнеме. Сеа да се насочиме кон натпреварот против Јуве.

Минатата година имало понуда од Челзи за Карим Бензема од 50 милиони евра. Барем Фергусон вели дека Жан Мишел Ола така му кажал. Каков играч е Бензема, тој е играч за кој вреди секоја фрлена пара, искрено се надевам дека во иднина ќе заигра за Челзи.

Барса и сега ја посакував, пред било кој жабарски клуб, ама ништо.

За стасувањето на Јунајтед, разликата е во то шо Јунајтед доправа зема залет, а Барса досега растураше; како и тренерите на двете страни. Не дека го потценувам Гвардиола, покажа дека нема место за такво нешто, ама Фергусон е Фергусон.

Чул те Бог Фантоме...
Уште од есента зборам дека Хунтелар или Бензема се вистинското решение за Челси. Овој првиот отиде во Реал и му тргна таму, се надевам ќе го земеме вториов - Бензема

David Blaine за поправање на атмосферата! :)

article-0-03A304D0000005DC-401_634x407.jpg

article-0-03A30815000005DC-476_634x406.jpg

article-0-03A30453000005DC-161_634x437.jpg

Малку за Гус Хидинк:

„Јас како дете растев опкружен со селски имоти. Секој ден по часовите, брзав накај фармата на еден пријател кој чуваше стока и коњи. Нучив да молзам крави, а веќе на 12-годишна возраст орав нива. Обожував да го правам тоа, два коња пред мене, а јас го туркам плугот. Кога ме прашуваа што сакам да бидам кога ќе пораснам јас на сите им одговарав дека сакам да бидам сточар. Секое дете има соништа, а таа работа мене ми се чинеше прекрасна“, раскажа Хидинг во интервјуто за „Сан“.

Покрај деталите од детството, Холанѓанецот откри и дека опсесивно ги чува сите податоци и сите белешки од секој состанок, секој тренинг, и т.н. така што никој никогаш не може да го фати неподготвен.

„Ги знам точните датуми апсолутно за се. Уште од 1986-та година водам дневник во кој бележам апсолутно се“ кажа контроверзниот Хидинг, кој во својата богата кариера беше на удар на сите, од навивачите до даночниците.

На почетокот на 2007-та година беше казнет во својата родна Холандија на условна казна во времетраење од шест месеци и парична казна во износ од 45.000 евра поради даночно затајување. Тој во 2002-та и 2003-та година избегнал да плати данок во износ од 1,4 милиони евра бидејќи како место на живеење навел адреса во Белгија наместо во Холандија. Во тоа време Хидинг имаше прилично вносен ангажаман како селектор на Јужна Кореја и со пријавување на адреса во Белгија, каде даночите стапки се доста помали од оние во Холандија, сакал да ја прејде родната земја.

Вакво ЧУДОВИШТЕ е лек за Челзи!!! Ах, камо да остани и по мај...:toe:

хидинг е лекот за челзи знае како да се постави кон играчите да го гледаат со старвопочит а сепак да им биде добар пријател,а спрема медиумите исто така знае како а не сколари не знаеше два збора на англсики да каже..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom