Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пуста Барса...Не успеа да даде Гол...Мило мие што не победи...:vozbud:

Браво за фудбалот кој го прикажавте, секоја чест :)

:olee::olee:

Чекај, уште ништо немате видено :pos2: :pos2:.....ова беше само тактика
Фудбалот за на Стемфорд ви го спремаме :vozbud:

Извинете што не ви дозволивме да играте. Еј играше Меси на утакмицата, некако не го видов, поправете ме ако грешам, мислам дека не играше?:toe:

Јас сум задоволен, им ја умртвија играта и не дозволија да се размавнат.

Извинете што не ви дозволивме да играте. Еј играше Меси на утакмицата, некако не го видов, поправете ме ако грешам, мислам дека не играше?:toe:

Грешно мислиш играше. А тек ќе видиш како игра Меси кога ќе почнете и вие да играте фудбал на Стемфорд Бриџ

Но биди сигурен дека тој и ќе ја реши утакмицата на Стемфорд Бриџ.

Абе добар си е он за други прилики, ама не знае да шутира тактички малку. На секој зицер се сили по топката.....па ММЕ укопај ја малку, лобувај, пласирај - јас досега немам видено да дади умен гол Дрогбава :toe:

Грешно мислиш играше. А тек ќе видиш како игра Меси кога ќе почнете и вие да играте фудбал на Стемфорд Бриџ
Само што сега нема да биде Босингва, со позиција за него која не е природна, туку Ешли Кол, па ќе биде интересно.

Дрогба ќе ги вакцинира против заушки на Стемфорд,не се секирајте..една топка ко денеска и ќе го закова тој тапоглавецот Валдез.

Играше против Лион, играше против Баерн, ама ние сме тврд орев, ние знаеме како. Хидинк е стар волк, го најде лекот за Барса. А Меси го немаше на овој натпревар.

Има уште еден дуел, на Стемфорд Бриџ ќе биде интересно, треба уште еднаш добро да одработиме и ќе одиме во Рим.

Со Фулам сабота Хидинк треба да излезе со втор состав..и така више неаме никакви шанси за ПЛ единствено можеме да го изгубиме третото место..како и да е ЛШ е поважно од трето место во ПЛ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom