Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Можеше многу да направи,ама некој не му го дозволи тоа..да се надеваме дека барса ќе се измори на дербито со Реал и може ке се повреди уште некој па да иаме повеќе шанси за финале.
Е, е, немој со такви работи, не е убаво така. И, да поминеме на таков начин, среќен ќе си? Ама немој да заборавиш дека и некој наш може да се повреди! Затоа, не посакувај другому, она што не сакаш да ти се случи на тебе!

Дечки незнам зошто се буните не гледате дека хидинг ја имаше така поставено играта да се затворат сите приоди кон чех? да не сакате и таму да ги тепаме епа батковци немаме ние ни роналдо ни торрес кај нас па да може некој да реши утакмица кај нас сите играатт сложено како лего коцки хехе дома победа не бега така да наредна недела среда играме така? Ќе си славиме:vozbud:

Тоа и сакав да речам..можеби не е човечки но:toe:Ама не некоја голема повреда,ситна така колку само мечот да не го игра,иначе таман работа не сум дотолку ајван.

Заслуживме да изгубиме утакмицава тоа е факт..но не секогаш подобрите победуваат.Сега треба паметно да играме на Стемфорд и да победиме...Па можеби Хидинк ова и го сакал да не примиме гол на Камп а да тепаме дома:toe:
Е ова не ми се верува оти го читам од ваши фанови.

Прво да се разбереме, не навивам за ниедна од двете екипи, (иако некако посакувам Челзи да ја освои ЛШ кога веќе не елиминиравте нас).

Јас не гледам како Челзи заслужи да загуби. Јесте да бевте цело време под притисок, Барса имаше многу шанси но малку од нив беа сериозни, ама имавте и вие неколку изгледни, дури и многу поконкретни шанси од Барса. Штета што Дрогба ја промаши најизгледната. Тоа што го издржавте притисокот на Барса на Ноу Камп, за мене значи едно 80% шанси за минење. Секоја чест на Хидинк, гледајте да си го задржите по секоја цена.

Првиот чекор го минавте одлично, да не се прими гол на Ноу Камп е чудо сезонава, сега истото само еден гол дома и чао чао Барселона. Која екипа и да мине нема да биде незаслужено, тоа е факт. Овде постирав со мала наклоност кон Челзи, затоа што е ваш фан клуб, но да кажам уште еднаш, ова ми се импресиите од натпревар кој што го следев како потполно неутрален гледач.

Поздрав! :smir:

Алал да му е на Хидиник вака да поставиш игра и да не примиш гол секоја чест. Екстра стратег. 10 за одбраната како го неутрализираа Меси, а највеке се плашев од него. И се надевам дека конечно Чех се врати во форма супер беше денес.
0-0 и не е баш некој резултат ама минимално е во наша корист. Очекувам сосема поинаква игра во Лондон...позитива...и Рим:baeh:

Алал да му е на Хидиник вака да поставиш игра и да не примиш гол секоја чест. Екстра стратег. 10 за одбраната како го неутрализираа Меси, а највеке се плашев од него. И се надевам дека конечно Чех се врати во форма супер беше денес.
0-0 и не е баш некој резултат ама минимално е во наша корист. Очекувам сосема поинаква игра во Лондон...позитива...и Рим:baeh:

Освен Босингва и малку Тери,одбраната беше тиња.Иванович беше камен,Анри си играше со него и Алекс како со мали деца.Исто Ето кога го помина Алекс па и Тери низ нозе,за среќа Чех одбрани.

Е ова не ми се верува оти го читам од ваши фанови.

Прво да се разбереме, не навивам за ниедна од двете екипи, (иако некако посакувам Челзи да ја освои ЛШ кога веќе не елиминиравте нас).

Јас не гледам како Челзи заслужи да загуби. Јесте да бевте цело време под притисок, Барса имаше многу шанси но малку од нив беа сериозни, ама имавте и вие неколку изгледни, дури и многу поконкретни шанси од Барса. Штета што Дрогба ја промаши најизгледната. Тоа што го издржавте притисокот на Барса на Ноу Камп, за мене значи едно 80% шанси за минење. Секоја чест на Хидинк, гледајте да си го задржите по секоја цена.

Првиот чекор го минавте одлично, да не се прими гол на Ноу Камп е чудо сезонава, сега истото само еден гол дома и чао чао Барселона. Која екипа и да мине нема да биде незаслужено, тоа е факт. Овде постирав со мала наклоност кон Челзи, затоа што е ваш фан клуб, но да кажам уште еднаш, ова ми се импресиите од натпревар кој што го следев како потполно неутрален гледач.

Иако сум за Челси запален до немајкаде,кажи ми што направи Челси во натпреваров?

Одлично дечки 0:0 е лошо за нас.. ама кога ќе го вклучиме фактот дека Ел Класикото е во сабота.. тоа е огромна предност.

Да видиме Пеп како ќе игра во сабота. Дали ќе оди со втор тим против реал или пак ќе го доизморува првиот тим.

Како и да е.. среќно

Поздрав

Дечки незнам зошто се буните не гледате дека хидинг ја имаше така поставено играта да се затворат сите приоди кон чех? да не сакате и таму да ги тепаме епа батковци немаме ние ни роналдо ни торрес кај нас па да може некој да реши утакмица кај нас сите играатт сложено како лего коцки хехе дома победа не бега така да наредна недела среда играме така? Ќе си славиме:vozbud:
Баш така, уште Мансиен место Дрогба, и Белети место Малуда да стартуваа.....и сите сложно наредени меѓу стативите на Чех! :)

Со оглед на то како Гус Хидинк го следеше мечов (релативно мирно), и како ги искористи замените, веројатно ти си во право место повеќето од нас овде.
Иако мене ова не ми е по ќеф, ко ќе видам поубо, можи и така било најубо во моментов. :toe:

сега за реваншот да го имавте пол сколс во тимот, ќе поминевте :)
со среќа, се надевам дека ќе се повтори ланското финале:smir:

Одлично дечки 0:0 е лошо за нас.. ама кога ќе го вклучиме фактот дека Ел Класикото е во сабота.. тоа е огромна предност.

Да видиме Пеп како ќе игра во сабота. Дали ќе оди со втор тим против реал или пак ќе го доизморува првиот тим.

Како и да е.. среќно

Поздрав

Не верувам да игра со втор тим Пеп, многу поважна е примера отколку ЛШ. Да си завршиме ние работата со Мадрид па после во Лондон со среќа у гз можеби ќе минеме.

А и фудбалерите ќе стиснат заби, тие 2 утакмици ќе го кажат крајниот исход на сезоната.

А ако може да си останеме само со куп, жими се ќе се убијам.

Баш така, уште Мансиен место Дрогба, и Белети место Малуда да стартуваа.....и сите сложно наредени меѓу стативите на Чех! :)

Што убаво ме насмеа :pos2::pos2::pos2: ама во право си:pos2::pos2::pos2:

Иако сум за Челси запален до немајкаде,кажи ми што направи Челси во натпреваров?
Челзи на натпреварот го доби тоа шо го сакаше..Да замине дома без да прими гол.:helou:

Виктораниус, од се срце ви посакувам двојна круна во Шпанија, ништо појќе и ништо помалку! :helou:

Си ја заврши повеќе од пола работа. Потполно сум сигурен оти тоа и беше целта на Хидинк. Да види како ке се справи барса со таква поставена одбрана, и по можност да се постигне гол од контра. Што за многу малку не се случи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom