Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро тактички поставена игра... дојдовте и си ја остваривте тактиката. Сега во Лондон мора да се подотворите малку ако сакате финале. Ќе видиме што ќе се случи наредната недела. До тогаш поздрав:smir:

Си ја заврши повеќе од пола работа. Потполно сум сигурен оти тоа и беше целта на Хидинк. Да види како ке се справи барса со таква поставена одбрана, и по можност да се постигне гол од контра. Што за многу малку не се случи.

А,што ако Барса даде гол или два на Стемфорд?Тогаш ќе викаме дека Хидинк бил крив што изиграл 0-0 на Ноу Камп.Овој резултат е најзаебан да знаете...

А,што ако Барса даде гол или два на Стемфорд?Тогаш ќе викаме дека Хидинк бил крив што изиграл 0-0 на Ноу Камп.Овој резултат е најзаебан да знаете...
Лош е, незгоден, ама шо го напреј ти ебаго? Чеј, поелека...:tv:

Уште нешто заборејв да искоментирам, Лампард „да си јај ушите“, знајме оти е воодушевен од Барселона, ама не мора да се губи на терено заради таквото „воодушевување“.

Мислам дека наредна недела ќе видиме сосема друг Челси..кој ќе нападне и можеби ќе влезе во финале..ај здравје дотогаш.

Мислам дека наредна недела ќе видиме сосема друг Челси..кој ќе нападне и можеби ќе влезе во финале..ај здравје дотогаш.

Eдна исправка малку само: сигурно

Баш така, уште Мансиен место Дрогба, и Белети место Малуда да стартуваа.....и сите сложно наредени меѓу стативите на Чех! :)
А што ти Фантом да не сакаше да одиме со 3-4-3 да им играме на барса:pos2:

Мислам дека и дома нема да играме многу офанзивно. Може да игра Калу наместо Балак или Оби Микел и толку. Другото ќе си остане исто.

Епа јас не знам што уствари сакаше ти Челзи да постигне. :toe:

Али да бришам од тука јас, не ми е местото овде. Добра игра и со среќа другата недела. :smir:

Ајде бе ајде..го поминавме Ливерпул кој според мене е најака екипа во Европа после Барса сезонава..што го поминавме него,можеме и Барселона бе,крај краева која е Барса?Од кај доаѓа?Фудбал игра?:pos2:
Ајде со главата нагоре и одиме во Рим...имаме недовршена мисија таму.

Епа јас не знам што уствари сакаше ти Челзи да постигне. :toe:

Али да бришам од тука јас, не ми е местото овде. Добра игра и со среќа другата недела. :smir:

Да даде гол!

А што ти Фантом да не сакаше да одиме со 3-4-3 да им играме на барса:pos2:
Па да, со Хиларио на гол и Чех како лев бек пошто е единствен левак освен Малуда, ко би играл на лево крило. :toe:

Ајде бе ајде..го поминавме Ливерпул кој според мене е најака екипа во Европа после Барса сезонава..што го поминавме него,можеме и Барселона бе,крај краева која е Барса?Од кај доаѓа?Фудбал игра?:pos2:
Ајде со главата нагоре и одиме во Рим...имаме недовршена мисија таму.

Да даде гол!

E така те љубам

Браво, јас сосема сум задоволен и од играта и од резултатот, стварно не ги свакам негативните коментари. Па видете каков тип на играчи има Барса а како ние. Хидинк беше свесен дека ако се отвориме на Ноу Камп можеме дебело да го кркаме. Тактички перфектно одигравме, Меси не се виде, освен два шута во облаци во првиот дел. Незнам зашто не ви се свига резултатот, подобро ќе беше да изгубиме? Секоја победа не носи во финале и тоа е добро. На Стемфорд сигурен сум дека ќе играме многу поофанзивно, во Лондон го нема големиот терен на Ноу Камп. Сепак има уште еден натпревар, рано е за прогноси, предноста е наша и се надевам дека ќе ја искористиме.

Сите бевме за тоа, ама оној шутракон Дрогба! И со Ливерпул на 2 пати правеше иста грешка :uvo:

Па да, со Хиларио на гол и Чех како лев бек пошто е единствен левак освен Малуда, ко би играл на лево крило. :toe:

Богами да беше тој што го имаш на слика може така ќе излезеше прв тим:toe:

Кларк е зверотиња бе...авторитет беше во Челси поголем и од тренерите.Еее убаво би било да се врати.Али и Вилкинс-ов не е лош.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom