Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Мислиш? Не бе, чесен пионерски збор, мислев дека во фан клубот на Кристал Палас пишувам, се збунив. Кога сум веќе тука, да им го честитам и вториот гол на јунациве.
:D Го згрешив фан клубот изгледа.[DOUBLEPOST=1508596429][/DOUBLEPOST]
:D Го згрешив фан клубот изгледа.
Упс

Беше покриен од двајца за првот гол плус беше и добар шут, за вториот јбг еден на еден тешко се бранат такви шутеви.

Имавме контрола на натпреварот ама тоа е фудбалот една ситуација може да промени многу работи.

Браво за Конте и замените. Искрено имав забелешки за првите 2 ама ете на крајот испадна дека се исправни.

Рудигер супер одигра, мора да игра прв тим исто и Кристенсен. Во страшна форма се, момент каде што можат да се зацементираат во тимот и да напредуваат.
Аспи има замор очигледно е, многу го ценам како играч, заедно со Бане можеби најисплатливите трансфери во последниве 10 год.
Лани мораше да игра како централен, но покрај овие 2-ца греота е да го игра како цб.
Запакоста ме изненадува игра супер, каков само центаршут има, секоја чест.

Мичи е класична замена, барем моментало. Прв тим никако, замена да.

Инаку Бакајоко ме разочарува, некако како да се гушат со Фабрегас.
Неможе да дојде до израз, секогаш е на погрешно место или е преспор.
Можеби му треба време да се адаптира, ама по мене моментално не е за прв тим.
Алонзо исто треба да одмори некоја утакмица.
Е сега кој ќе игра таму знае Еманело или како и да се викаше црнчето со наочарите. :)

Ме радува што кај играчите после 1:2 се гледаше желба за победа и секој трчаше и даваше максимум. За разлика од претходно со други менаџери. Стигнавме до победа убаво за само доверба, ама ептен се греши во додавањата и тоа се Бакајоко, Вилиан константно 2-3 натпревари.
И многу често се брза со бунарење напред.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

No Chelsea player has contributed to more goals than Pedro has for Chelsea in 2017. The winger has picked up 12 goals and 9 assists in 2017.

Ван Гинкел вака така солидни партии има за ПСВ. Не знам дали би добил шанса, али сигурно да беше на клупа сезонава ќе добиеше пар шанси.

Ај да видиме до крај на сезона како ќе игра...али сега за сега не е лош

Ван Гинкел вака така солидни партии има за ПСВ. Не знам дали би добил шанса, али сигурно да беше на клупа сезонава ќе добиеше пар шанси.

Ај да видиме до крај на сезона како ќе игра...али сега за сега не е лош
Он уште од кога дојде не е лош, ама ептен често се повредува :D

Штета што нема карти за Челзи - Манчестер, ќе мора или Тотнем да одам да ги гледам или Вест Хам со Ливерпул. Која би била поинтересна?

Штета што нема карти за Челзи - Манчестер, ќе мора или Тотнем да одам да ги гледам или Вест Хам со Ливерпул. Која би била поинтересна?
Ако ти се чека и ризикува да не одиш на ниедна, обично на твитер цело време има некој што во последен момент продава (па и неколку дена претходно), и тоа за фејс велју.

Овој сега ми излезе од вчера пишал, а може да ги следиш и акаунтите што ги има спомнато во твитот.

Ако ти се чека и ризикува да не одиш на ниедна, обично на твитер цело време има некој што во последен момент продава (па и неколку дена претходно), и тоа за фејс велју.

Овој сега ми излезе од вчера пишал, а може да ги следиш и акаунтите што ги има спомнато во твитот.

Фала многу Донев. Ќе ставам видеа ако одам на било која следниот викенд :)

гледаш од рома изгубиме рутинирано :)
Се шалам не си ваљда толкав баксуз Донев.

Од купов може да отпаднеме уште вечерва. Нека им се даде шанса на младинци па до каде стигнеме стигнеме ... Не доваѓа обзир некој од првите 11 да играме...

Мусонда, Бачуаи, Вилиан, Дринкватер, Кенеди, Кабалеро остало нека собираат од погонот...

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Јас ќе ги гледам во Рим наредна недела, па се надевам во скоро време и на СБ :D
Нема да ставаш статистики од твитер цел ден тогаш фала богу.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom