Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е јасно што се случува против Арсенал овие две сезони. Последните два натпревари истово го гледавме, како да им е страв да превземат иницијатива и да направат нешто повеќе.
Многу лоша игра, во прво полувреме Педро и Вилиан исто ко да не играа. А и секако уште кога го видов тимот знаев. Зошто да го враќаш одма Кејхил кога Рудигер одлично се вклопи. Иако ништо грешно не направи Кејхил денес, ама сепак. Најбитното според мене е што не почна и со Бакајоко во средина, како што смени на полувреме. Против Арсенал се знае дека ако ја добиеш средината, го добиваш натпреварот.

А и трите последни натпревари против Арсенал, завршуваме со играч помалце. Луиз сега три натпревари суспензија. Ќе влезе Кристенсен, што мене ми е супер, ама сепак... :tapp:

Ништо страшно, ама сепак ремиво ми е некако како пораз, посебно затоа што е против Арсенал и затоа што ништо не покажаа на терен. Ама сепак, некој да ми дадеше 10 бодови од Тотенхем, Евертон, Лестер и Арсенал пред сезонава, одма ќе прифатев.

Веќе два кикса по само 5 кола...
Чуден ми е Конте... сеуште нема дефинирано почетни 11-мина(освен Кејхил). Премногу е претпазлив со Азар - дечкото играше еден саат за Белгија пред 3 недели, последниве 2 натпревари добива едвај по 20 минути - а вика ќе го почнел натпреварот во среда со Нотингем Форест :tapp:
Мозес, Педро, Вили си плачат да ги седнеш на клупа. Канте да одмори еден натпревар. Исто и Аспи. Рудигер треба да чека наредна казна за Кејхил за да влезе од прва минута??! Фабрегас не е продуктивен на крило.
Или во превод - Манчестерите ќе ја здуваат напред ако кај Стоките наредно коло искиксаме уште еднаш. Тек со Сити на мостот ќе видиме до кај сме сезонава и кои се реалните очекувања. Многу големи се шансите да не истресат и да ни заврши сезоната уште непочнат Октомври.

Вечер ќе игра доста променет состав. Конте кажа дека Мусонда и Кенеди ќе добијат шанса, и Хазард дека конечно ќе почне од старт.

Јас очекувам вака...

Кабаљеро
Рудигер - Кристенсен - Кејхил
Запакоста - Бакајоко - Фабрегас - Кенеди
Мусонда - Мичи - Хазард
Штета за Дринквотер, ќе добиеше и он доста минути периодов, ама тоа е.

Исто на клупа ќе биде и детево.

DKDQfGBWAAAhvPr.jpg

Летово го потпишаа и само што наполни 17 години :D

Уште не се знае дали ќе има тв пренос иначе, ако ви текнува секогаш во прво коло од купов ни се случува да мора на радио да слушаме пренос, па може така ќе биде и вечерва :icon_mrgr:

Задоволен сум од тимов, очекувам тврда утакмица во која што ваљда ќе тепаме гол-два разлика.

Се надевам Кенеди, Мусонда и Мичи ќе ја искористат шансава да се докажат

Аааа браос, уопште не очекував вака лагано да ги решиме.

Топ. Може слободно custom made играчот да ни влезе во второ од клупа :D

Еден од ретките кои навистина покажувале низ годиниве дека имаат фудбал во нозете и дека еден ден, можеби ќе бидат големи играчи. Ниту во Чалоба, ниту во Лофтус Чик, јас го немам видено тоа што го гледам во Мусонда.

И да, Вилиан треба да е стартер во вакви куп мечеви, а Мусонда да е првата замена за Педро. Многу добро полувреме и за Кенеди. Ако баравме лев бек...

Chelsea and Atletico Madrid have reportedly agreed a fee of €55m for Diego Costa! [Marca]
:kafence:

Официјално Коста во Атлетико ќе оди.

Аууу...ептен ме разочара Конте со ова.

Значи се супер....али не требаше да го продаде Коста само за лајкови. Не ми е јасно како може ова да го направи, очигледно е само за да биде различен од другите, а не дека стварно така размислува. Не ми се верува до каде ќе отидат некои луѓе само за да добијат внимание и лајкови...

Ах, Конте, Конте, ти зинал гзот за лајкови... :( Не знам како може да мислиш дека повеќе знаеш од некои луѓе на форумов... да даде Господ последен лајк да ти биде ова!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom