Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Лудо е да изиграш два натпревари во три дена со истите 11 играчи. Нормално, одредени играчи ќе изиграат, оние кои се спремни за тоа, ама не верувам сите.

Јас вака би очекувал...

Против Атлетико:
Куртоа
Азпи - Луиз - Кејхил
Запакоста - Канте - Бакајоко - Алонсо
Фабрегас
Мората - Хазард
Против Сити:
Куртоа
Азпи - Кристенсен - Рудигер
Мозес - Канте - Бакајоко - Алонсо
Педро - Мората - Хазард​
Јас мислaм дека ќе рoкa сo првиoт састaФ, сo измени на местo на Зaпaкoстa, Луиз или Кејхил.

Мората ќе им даде барем еден гол на Сити. Посебно ако игра Аргентинецот во одбрана.

Со Атлетико играјте ја 0-2 гола.

Мората ќе им даде барем еден гол на Сити. Посебно ако игра Аргентинецот во одбрана.

Со Атлетико играјте ја 0-2 гола.
А на кoлку пари да ја стaвеме? :pos:
Јас мислaм дека сo Атлетикo ќе се испукaме пoвеќе гoлoви, ама ај, има уште сaтипoл па ќе видеме кој е ви прaвo :lut:

Ау реално ги издоминиравме од прва минута па се до крај. Атлетико немаше ниедна јака шанса, и целосно ја контролиравме играта. Со малце среќа, требаше уште во прво да водиме, ама ете глуп пенал и отидовме на пауза со негатива.

Мората :cuc:
Канте :eek:
Конте не се зезаше кога кажа дека треба Канте да научи со топка да игра ко Цеск. Не знам колку имате приметено, ама Канте сезонава има напреднато ептен со топка, и многу повеќе го гледаме понапред, па и добро се снаоѓа.

Браво за Конте и тимот! Не знаев што да очекувам и дали ќе играат затворено и ќе одат на бод, ама супер изиграно :vozbud:

Ајде браќа, дајте шо побрзо Сабота, оти не ја бива.
Overall, машини. Слабости:
- Фабрегас имаше слаб ден со многу погрешни додавања.
- Еден кикс на Луиз.
- Бакајоко на неколку пати имаше грешно позиционирање.
- Алонсо против побрзо крило се губи.
Прашање за вас: Дали Канте не ве потсеќа на Рамирез во оваа формација?
Знам дека не се споредуват како играчи, ама незнам зошто, еве мене многу ме потсеќа на улогата што ја имаше Рамирез (посебно против барса).

Обид број три да се прати постов...очигледно некој од врвот на Кајгана пробува да ме цензурира!!!!!!!

Мичи <3 <3 <3 <3 <3 <3 :drk:

Симеоне тактички нашибан денеска иако мора да се признае дека атлети не се ни блиску до таа форма од пред 2 години. Комфорно си изиграа иако не одеа на победа туку се фокусираа на контрола над играта. Хазард се гледа дека покажува глад за играње и победи. Бакајоко просечно, најслаб на теренот иако колективно беа доста добри.
Ќе видиме сеа против пеп и со ултра нападот како ќе се снајдат.

Последно уредено:
И каков пенал бе, нека не ве лажат комунистите не беше она пенал!

Прашање за вас: Дали Канте не ве потсеќа на Рамирез во оваа формација?
Знам дека не се споредуват како играчи, ама незнам зошто, еве мене многу ме потсеќа на улогата што ја имаше Рамирез (посебно против барса).

Еј дам денеска малце потсеќаше, не си ги поврзав вака работиве али сега кога спомна...да :D

DKwlgOwWAAA9g6w.jpg

DKwpkj2W0AEVkWs.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom