Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Jа не знам што гледаат у Брозовиќ ама очигледно сакаат да зимаат играчи што веројатно нема да заиграат ама ок они си знаат што се глупираат.
У врска со трансфери што сакам да се случат се Родригез и да го продадеме Оскар и Кулибали за одбрана , не знам за вас ама мене ми е многу јак играч и мислам дека може одма да игра.

еј Брозовиќ бе дај нека ми каже некој дека грешам има ли нешто што не гледам ја у овој а другите вие гледате???

Има иднина Брозовиќ бе. Додуша ја не ни имам видено шпекулација за ова али ако го донесеме ќе биде добро.

.....не дека ни е приоритет нели али ај дај шта даш...

Мене ми изгледа како невиден просек, на ниво на ретардата Рахман.
Баба беше повеќе физички јак, овој е послаб ама има подобра техника. Ми изгледа како winger бек, идеален за формација 3-5-2.
До сега двата трансфера ги погоди Конте, очигледно е дека знае каков профил на играч му треба.
Ама потезов со Брозович уште ако е за сметка на Фабрегас не си се свиѓа.
Фабрегас е класа, го погажа тоа против Ватфорд, пресече топка и преку пола терен му асистираше на Коста.
Ајде да беше трансфер на Родригез па и некако ќе прифатев ама за овој просеков НЕ.

А овој од Лацио го има некој следено?

Годинава ептен се надминаа медиа лудаците со шпекулирања, да не знаеш кое е поурнебесно.

1.Меси во Челси, again.
2.Трампа на Цеск со Брозович
3.Зума во Шалке за 30м. :pos:

Ама потезов со Брозович уште ако е за сметка на Фабрегас не си се свиѓа.
Фабрегас е класа, го погажа тоа против Ватфорд, пресече топка и преку пола терен му асистираше на Коста.
Ајде да беше трансфер на Родригез па и некако ќе прифатев ама за овој просеков НЕ.
Фабрегас е докажан средњак, еден од најдобрите везни, општо.
Брозович ќе е резерва нема да менува никој од прв состав. Како играч има доволно iq да се снајде на повеќе позиции само незнам колку е способен да даде долга топка напред, би го прашал @Џонтра Волта ама крајно неозбилен е.:nesumjas:

Последно уредено:
Брозовиќ се носи за од клупа, интелигенција му е во минус од тоа што имам гледано ама ќе биде корисен играч на терен, баш каков што сака Конте, ќе трча и ќе се тепа за секоја топка без разлика на која позиција и што игра, никад не би одбил таков играч.
Фабрегас не си иде и Зума исто.
За овој Маркос Алонсо освен што ќе привлечеме еден куп девојчиња како фанови верувам дека ресто фанови нема ни да го памтат, исти Баба Рахман само бело шпанска верзија.

Брозович е многу борбен играч што можи да покрива повеќе позиции и е баш тип на играчи што посакува Конте....има солидна техника,добар пас,добра визија и е добро физички подготвен,мислам дека можи да се снајди во Англија со оглед на неговото фудбалско знаење..проблемот кај него е тоа што е нестабилен и неконстантен играч и ако тргни на долу утакмицата ќе се изгуби..

Страшно неинтелегентен играч со добра техника е Брозович ама веројатно Конте го зема за резерва на Матич и Канте

Многу офанзивно ми делува Алонсо, ама ок лик е.

Брозовиќ НЕ.

Мора уште кеш да се стави за Родригез, ни фали таков играч. Сигурен сум дека ќе се исплати трансферот.

Ако се купи бек, Бане може да игра средина... Зума / Кехил, Бане, Тери. Може да се закрпи.
Алонсо е типичен бек каков што сака Гвардиола не е светска класа ама е добар играч. Не мие јасно оти Гвардиола не го свлечка во сити. Одличен центаршут, одличен пас и техника и солиден дриблинг али назад. не е баш одличен ама е неуморлив (Главната карактеристика за да играч кај Конте), а можи да игра и повеќе позиции .... Типичен Гвардиола бек..

Алонсо е типичен бек каков што сака Гвардиола не е светска класа ама е добар играч. Не мие јасно оти Гвардиола не го свлечка во сити. Одличен центаршут, одличен пас и техника и солиден дриблинг али назад. не е баш одличен ама е неуморлив (Главната карактеристика за да играч кај Конте), а можи да игра и повеќе позиции .... Типичен Гвардиола бек..

Плус, искуство во Премиер Лига (Болтон и Сандерленд, во дебитантската сезона за Болтон беше одличен, го прогласија за играч на сезоната. Во Сандерленд исто така не беше лош, чинам дури дека и постигна гол против нас на Стемфорд).

Нам ни требаат и бекови кои знаат да играат офанзивно. Азпиликуета е навистина одличен бек, дефанзивно најдобар во цела лига, но офанзивно е ограничен. Особено поради тоа што игра на лева страна, а е десничар.
Алонсо е млад и не којзнае колку скап на денешниов луд пазар. 25 милиони на два дена нецели до завршување на трансфер периодот е сосема прифатлива сума.

Дефанзивно не е многу добар, тоа е негов недостаток. Но, Конте... може тоа лесно да се среди (хинт: да не урочам, ама Ивановиќ е прероден моментално).

Брозович е многу борбен играч што можи да покрива повеќе позиции и е баш тип на играчи што посакува Конте....има солидна техника,добар пас,добра визија и е добро физички подготвен,мислам дека можи да се снајди во Англија со оглед на неговото фудбалско знаење..проблемот кај него е тоа што е нестабилен и неконстантен играч и ако тргни на долу утакмицата ќе се изгуби..

Страшно неинтелегентен играч со добра техника е Брозович ама веројатно Конте го зема за резерва на Матич и Канте
Што ги лажеш лугево овде дека Брозовиќ е добар. Кажи им дека е една обична пинца што незнае кај тере и Интер ќе биде пресреќен ако го продаде за 25 милки.

Дис.

Од тоа што го глеав во Интер мене стварно ми беше сосема солиден играч.

Канте-Матиќ прва постава. Фабре-Микел/Брозовиќ втора? Задоволен сум со ова.

Исто и за Алонсо не знам зашто вака хејт. За 20ина милиони се збори трансферот? Одлично. Алонсо > Кулибали. И тоа поефтин е од Кулибали. Зимај.

Не дека овие у нормални услови би ми биле супер транфери (oсвен можда Брозовиќ) али во ваква отепана сиутација во 5 за 12 двајцава да ги земеме? Одлично би било.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom