W
wicked_1
Гостин
Мене ми изгледа како невиден просек, на ниво на ретардата Рахман.Многу офанзивно ми делува Алонсо, ама ок лик е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ми изгледа како невиден просек, на ниво на ретардата Рахман.Многу офанзивно ми делува Алонсо, ама ок лик е.
Баба беше повеќе физички јак, овој е послаб ама има подобра техника. Ми изгледа како winger бек, идеален за формација 3-5-2.Мене ми изгледа како невиден просек, на ниво на ретардата Рахман.
Фабрегас е докажан средњак, еден од најдобрите везни, општо.Ама потезов со Брозович уште ако е за сметка на Фабрегас не си се свиѓа.
Фабрегас е класа, го погажа тоа против Ватфорд, пресече топка и преку пола терен му асистираше на Коста.
Ајде да беше трансфер на Родригез па и некако ќе прифатев ама за овој просеков НЕ.
Алонсо е типичен бек каков што сака Гвардиола не е светска класа ама е добар играч. Не мие јасно оти Гвардиола не го свлечка во сити. Одличен центаршут, одличен пас и техника и солиден дриблинг али назад. не е баш одличен ама е неуморлив (Главната карактеристика за да играч кај Конте), а можи да игра и повеќе позиции .... Типичен Гвардиола бек..Многу офанзивно ми делува Алонсо, ама ок лик е.
Брозовиќ НЕ.
Мора уште кеш да се стави за Родригез, ни фали таков играч. Сигурен сум дека ќе се исплати трансферот.
Ако се купи бек, Бане може да игра средина... Зума / Кехил, Бане, Тери. Може да се закрпи.
Алонсо е типичен бек каков што сака Гвардиола не е светска класа ама е добар играч. Не мие јасно оти Гвардиола не го свлечка во сити. Одличен центаршут, одличен пас и техника и солиден дриблинг али назад. не е баш одличен ама е неуморлив (Главната карактеристика за да играч кај Конте), а можи да игра и повеќе позиции .... Типичен Гвардиола бек..
Што ги лажеш лугево овде дека Брозовиќ е добар. Кажи им дека е една обична пинца што незнае кај тере и Интер ќе биде пресреќен ако го продаде за 25 милки.Брозович е многу борбен играч што можи да покрива повеќе позиции и е баш тип на играчи што посакува Конте....има солидна техника,добар пас,добра визија и е добро физички подготвен,мислам дека можи да се снајди во Англија со оглед на неговото фудбалско знаење..проблемот кај него е тоа што е нестабилен и неконстантен играч и ако тргни на долу утакмицата ќе се изгуби..
Страшно неинтелегентен играч со добра техника е Брозович ама веројатно Конте го зема за резерва на Матич и Канте
Дис.Брозович е многу борбен играч што можи да покрива повеќе позиции и е баш тип на играчи што посакува Конте....има солидна техника,добар пас,добра визија и е добро физички подготвен,мислам дека можи да се снајди во Англија со оглед на неговото фудбалско знаење..проблемот кај него е тоа што е нестабилен и неконстантен играч и ако тргни на долу утакмицата ќе се изгуби..
Страшно неинтелегентен играч со добра техника е Брозович ама веројатно Конте го зема за резерва на Матич и Канте