Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ај не трескај жити се.

Убаво ви објасни Џони, добар играч е Брозовиќ, све што пиша и јас го мислам и би го кажал истото.
Да, има голема фрка што ако почне добро не запира и продужува да тоне и да го допира дното. На пример се дешавало кај нас на една утакмица да биде маестро у средина, Чавиниеста. а на другата да не може да погоди играч што е на 2 метра одалечен од него и да не може топка да прими.

Тоа со интелигенцијата е строго на приватно поле каде има завршено 3то одделение, на терен е доста паметен. Ќе игра добро коа ќе биде опкружен со квалитетни играчи околу него и нема да доаѓа до тоа он да биде главен играч у средина и центар пажња. Кај нас тоа се дешаваше често пошто беше единствен што знаеше да игра со топка од нашиот везен ред и очекуваа премногу. Во Хрватска покрај Модриќ, Ракитиќ, Срна е одличен.

Сепак мислам дека 30 милиони се премногу пари, не носи некој страшен квалитет, ама ок еве и ние плативме 45 за Жоао Марио така да добро би ни дошле овие 30. Иако ја би го земал Цеск.

Броц, сеа ќе одбере 77ца пошто највеќе му личела на 11ка. :D
127816-00c9b461b369c45e955742516bf6b38e.jpg

Трансферот на Гараи ми изгледа како реален а и добар играч е.

Добро игра Кимпембе кога ќе се врати Тиаго, еден од Луиз/Кимпембе ќе седи на клупа плус тука е и Маркињос... Може ќе биде нешто. :)

Алонсо сме го договориле... ај нека е со среќа.

Мене фаворит трансфер ќе ми биде Родригез... ќе навивам да се оствари :D:D

Како и да е ќе биде интересен ден утре :D

Луиз ? Па зошто да не :D циркузанти ќе си бидиме

Ужасни се.
Иако, тоа би била помала пара од онаа која ПСЖ ја плати на Челзи.
50 милиони фунти го продадоа, за сега да го пазарат за 32 милиони.
Па е ќар :)

Кој курац е тој Маркус Алонсо, го има глеано некој??? Па нормално никој, има играно за боси екипи како Болтон, Сандерленд и Фирентина... Уште се споменува цифра од 20 -25 милиони фунти, за играч од клупа ќе лупнат 20 милиони.:boksix:
Луиз тачно дека е циркузант, али со него е увек забавно у клубот.:D Ја би да го земат, бар знам дека поред заебанции на терен увек дава 200 посто момакот. Само сетете се финалето на ЛШ, најзаслужен за трофејот...

Дај боже да се врати Луиз. Фали таков играч во екипава. Треба да се има и некој циркузант.

:pos:

Давид Луиз. Не знам, чудно е. Сите бевме задоволни кога Челзи го продаде за толку пари, но сега кога ја прочитав веста за неговото потенцијално враќање, некако се израдував.

Па кад је бал, нек је маскембал. Ќе одиме на титула со истата одбрана од 2012 година. :roker:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom