Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ако играме со тројца HMF на средина ќе ни треба техничар да, ако не, ни треба box to box деструктивец. Не сум сигурен Конте каква формациja форсира..
Ја би да го продадат Матич или вметнат у некоја.

Без разлика на формацијата, мислам дека потребни ни се двата типа на играчи. Матуиди и Пјаниќ би завршиле голема работа.

п.с не ми го чепкај Немања. Добар е денес.

Со сила се прајш мутав ?
Од клупа како да добие поинаку :D
Планирате 3-0 да водиме на полувреме, па у второ си ги пуштаме Траоре и Чик. Пато исто така може да има деби.:pos:

Планирате 3-0 да водиме на полувреме, па у второ си ги пуштаме Траоре и Чик. Пато исто така може да има деби.:pos:
Не, планираме да се браниме до кај 80 и ако е резултатот 1-1 или 0-0 да го пуштиме Траоре да ги здрви.:rolleyes:

Трaoре е секaкo нaјдoбрa oфaнзивнa oпцијa oд клупa мoментaлнo. Немa зoштo дa не влезе при билo кaкoв резултaт.

Pato pak nema da dobie sansa, ti ebam toa trenjerot.

Си лабавиме на средина на табела, не боли курчич.:D
Ако ништо друго барем малдинциве добиваат некоја шанса.

Изгубени два бода поради Вилиан и Хидинк. Првиов во милион наврати непотребно безглаво дрибла и милион пати на ист начин му е одземена топката. Никако да научи лекција. Многу, многу слаб е последниов месец.

А вториов стручњак ги промаши сите измени. Матиќ игра партија на сезоната, овој го ваѓа од игра Откако го напушти теренот, Стоук целосно ја презеде иницијативата. Реми на местото од Траоре? Реми, Реми, сериозно? Додека пак Микел и Оскар изиграа цели 90 минути.

Не заслужија победа.

Последно уредено:
Куртоа ја еба утакмицава, што кур бараше како аматер излегува? Се понесигурно брани и прави кискови у курац веќе.
Нема полош игрч од Оскар во тимов, нема. Цревава ми се превртуваат кога го гледам.

Ако му било план нека не ги игра воопшто а не да ги вади 80 мин. шо демек 10 мн ќе сменат.
Таман почнав да го фалам Хидинг си е.а мајката денес.
Куртоа со то излегвањето не му е прв пат, и лани Стоук ни даде гол поради него, ко се заборај на центар. :tapp:
Имав гадно чувство дека ќе ни го свирнат ако не појачаме водство, еден куп шанси пропуштија Стоук.

Многу е јако вака кога ќе изгубиш победа на најретардиран начин и не ти е гајле уопште бидејќи знаеш дека сезоната е отидена во курац и повеќе од 7мо место не можеш секако.
Сериозен сум со ова, порано вака ќе се нервирав сега гајле ми е.

Инаку освен што погодив дека клубов пропаѓаше со потезите го открив и подемот на Траоре на ФМ......ама името не му го погодив :D
И така... дојдов да си пишам во темава дека играва е зараза се поврзувам со точки на екран и...така..Бернард Траоре да си го купите си гази дечкото :cuc:.

А и на Донев му кажав дека нема да тепаме со Стоук :D
upload_2016-3-5_19-8-11.png

Еве спојлер алерт за следната: Ги елиминираме ПСЖ :D

Многу е јако вака кога ќе изгубиш победа на најретардиран начин и не ти е гајле уопште бидејќи знаеш дека сезоната е отидена во курац и повеќе од 7мо место не можеш секако.
Сериозен сум со ова, порано вака ќе се нервирав сега гајле ми е.

Инаку освен што погодив дека клубов пропаѓаше со потезите го открив и подемот на Траоре на ФМ......ама името не му го погодив :D

А и на Донев му кажав дека нема да тепаме со Стоук :D
Прегледај го приврзокот 140762

Еве спојлер алерт за следната: Ги елиминираме ПСЖ :D
Др. пат побрзо да кажиш прогноза за натпревар :D

Многу ми е мило за Траоре. Долго време трубам дека треба да му се даде шанса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom