Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ау Траоре, си обезбеди место во прв тим со игриве што ги прикажува. Само нека продолжи вака :vozbud:

Da se pustat mladite protiv Psg da oraat :) ne mi se veruva kolku e konkreten Traore.Oskar ko balerina nekoja.

Микел, Баба, Вилиан: Какви ви се тие шутеви, сто дваес мајки ви изебам.:pos::pos::pos:

Браво Траоре, добра левица.(y)

Ме радува Траоре.

Хазард и Оскар. Првиот се дрибла сам со себе, вториот нема сила топката да ја шутне.

Траоре дете, браво. Секоја добиена шанса ја искористи одлично и тоа на неприродна позиција за него.

Полувремево е најдобар показател за тоа колку Фабрегас е важен за Челзи и колку на тимов очајно му треба уште еден средњак техничар, сличен на него.

Мора Траоре да добие шанса со Псж, МОРА !
Колку ќе ме радва да влези од клупа 80 негде и гол да дај во судиско продолжение, да му го напика на Блан. :D

Траоре дете, браво. Секоја добиена шанса ја искористи одлично и тоа на неприродна позиција за него.

Полувремево е најдобар показател за тоа колку Фабрегас е важен за Челзи и колку на тимов очајно му треба уште еден средњак техничар, сличен на него.
Ако играме со тројца HMF на средина ќе ни треба техничар да, ако не, ни треба box to box деструктивец. Не сум сигурен Конте каква формациja форсира..
Ја би да го продадат Матич или вметнат у некоја понуда..

Баба е моментално најтежок просек во Челзи, поголем од Микел. На крај на сезона да се шитне.

Респект за Траоре, има добар финиш и на мое изненадување има многу добро позиционирање. Му фали оној first touch колку имам видено до сега, мада ќе се среди и тоа, уште е млад. Многу ќе се разочарам ако не успее во Челзи.

Како ќе добие шанса против ПСЖ, очекувате да добие шанса пред Коста.:eek:

Hazard kolku odi nadole so formata u pm,ni malku ne se trudi kje naprai nekoj poteg i tolku.Mozno e da se cuva za Evropsko :)

Баба е моментално најтежок просек во Челзи, поголем од Микел. На крај на сезона да се шитне.

Респект за Траоре, има добар финиш и на мое изненадување има многу добро позиционирање. Му фали оној first touch колку имам видено до сега, мада ќе се среди и тоа, уште е млад. Многу ќе се разочарам ако не успее во Челзи.
Убаво некој пиша на темава Микел е најнефудбалксиот играч од среден ред, па каков е оној шут побогу.:pos::pos:
Ја сум исто да се шитне Баба, али се земе добра замена, да не се експерементира пак. Родригез од Волфсбург добро би ни легнал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom