- Член од
- 29 јануари 2015
- Мислења
- 7.278
- Поени од реакции
- 20.261
Новиот Јаап Стам се вика.
Кој е бе новиот Стам? Овој Мериканецов?

Немој да се шегачиш бе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Новиот Јаап Стам се вика.
United zeroing on 'the new Jaap Stam'Кој е бе новиот Стам? Овој Мериканецов?
Немој да се шегачиш бе.
Кристенсен и Калас сум сигурен дека се квалитет за Челзи, нема шанси да се полоши од Кехил плус ќе гинат да се докажат..Исто, многу ми смета глупава политика, ко веќе зимаме млади играчи бар да ги кроистиме и да им се радуваме..Мене не ми се свиѓа што цело време се зимаат некои нови таленти кои никогаш не заигруваат за Челзи. И место да им се даде шанса на тие што веќе се во клубот, цело време се носат нови. Омеруо, Калас, Кристенсен. Сигурно некој таму Миазга не е подобар од овие кои веќе ги имаме. За во прв тим сигурно не е, а на лето ќе си дојде некој нов менаџер на кој нема да му се свиѓа, ќе оди на позајмица и ќе се донесе некој нов. Стварно е смешно веќе, посебно ако не му се даде шанса на Кристенсен кој не верувам да е многу полош од Стоунс за кој се даваа над 30 милиони летоска.
Duri e vo klubot ke zamaram, isto kako so site zamaravte duri bese Tores vo Celzi, na sekoj zicer so ke go promasese.Стефи почна да не замараш за Реми веќе, сфативме, го нејќиш. Торес е божица на убавината, знаеме.[DOUBLEPOST=1453918660][/DOUBLEPOST]
Кристенсен и Калас сум сигурен дека се квалитет за Челзи, нема шанси да се полоши од Кехил плус ќе гинат да се докажат..Исто, многу ми смета глупава политика, ко веќе зимаме млади играчи бар да ги кроистиме и да им се радуваме..
Па баш и не замаравме ние за Торес, на секој нов гол се радувавме како да е Велигден. Опушти се.Duri e vo klubot ke zamaram, isto kako so site zamaravte duri bese Tores vo Celzi, na sekoj zicer so ke go promasese.
Na koj mu smeta neka ne cita.![]()