Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Team to face Liverpool: Begovic; Zouma, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Ramires; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa

Today's subs: Amelia, Baba, Matic, Fabregas, Kenedy, Falcao, Remy

Team to face Liverpool: Begovic; Zouma, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Ramires; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa

Today's subs: Amelia, Baba, Matic, Fabregas, Kenedy, Falcao, Remy
опааа Фабре на клупа, и за на клупа е богами.
Ќе видиме како ке биди играта без Матич и Фабрегас, не ме бендисва ич ама ич Микел шо ке стартува

Ете, ги седна Фабрегас и Матиќ. Да видиме дали нешто ќе се смени. Не знам што да очекувам, каков ќе биде краен исход, знам само дека секое минување на Ливерпул преку центар или изведување корнер има големи шанси да биде гол.

Микел има изиграно фудбал еден натпревар во 2 години :ROFLMAO:
Чоекот заборај да оди не фудбал да игра .

Ете, ги седна Фабрегас и Матиќ. Да видиме дали нешто ќе се смени. Не знам што да очекувам, каков ќе биде краен исход, знам само дека секое минување на Ливерпул преку центар или изведување корнер има големи шанси да биде гол.
Нема, зошто ние не даваме гол од прекини :D

Микел има изиграно фудбал еден натпревар во 2 години :ROFLMAO:
Чоекот заборај да оди не фудбал да игра .
Стефи, не ми го чепкај Микел. Супер си игра, и против Стоук беше еден од најдобрите.

Нема, зошто ние не даваме гол од прекини :D
А, Челзи се благонаклонети кон сите екипи, ете штом Ливерпул не даваат голови од прекини, против Челзи ќе го скршат мразот.
Ја би сакал 0-0 и ич да не се игра. Секако се мизерии и двете екипи.

А, Челзи се благонаклонети кон сите екипи, ете штом Ливерпул не даваат голови од прекини, против Челзи ќе го скршат мразот.
Ја би сакал 0-0 и ич да не се игра. Секако се мизерии и двете екипи.
1-1 голови Сако и Зума, за самодоверба? :Д

336140f6a9267c65f134499e249480ec.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom