опааа Фабре на клупа, и за на клупа е богами.Team to face Liverpool: Begovic; Zouma, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Ramires; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa
Today's subs: Amelia, Baba, Matic, Fabregas, Kenedy, Falcao, Remy
Нема, зошто ние не даваме гол од прекиниЕте, ги седна Фабрегас и Матиќ. Да видиме дали нешто ќе се смени. Не знам што да очекувам, каков ќе биде краен исход, знам само дека секое минување на Ливерпул преку центар или изведување корнер има големи шанси да биде гол.
На клупа е.Бентеке гол ни дава денес минимум еден памтете ми го зборот.
Сега дури видов, таман изгубив секаква надеж за натпреварот, кога гледам Ливерпул бетер од нас во составотНа клупа е.
Стефи, не ми го чепкај Микел. Супер си игра, и против Стоук беше еден од најдобрите.Микел има изиграно фудбал еден натпревар во 2 години
Чоекот заборај да оди не фудбал да игра .
А, Челзи се благонаклонети кон сите екипи, ете штом Ливерпул не даваат голови од прекини, против Челзи ќе го скршат мразот.Нема, зошто ние не даваме гол од прекини![]()
1-1 голови Сако и Зума, за самодоверба? :ДА, Челзи се благонаклонети кон сите екипи, ете штом Ливерпул не даваат голови од прекини, против Челзи ќе го скршат мразот.
Ја би сакал 0-0 и ич да не се игра. Секако се мизерии и двете екипи.