Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Епа не бе, Матиќ треба на клупа да седи, а Микел да игра в прв тим. Или па коњот со даунов синдром Кејхил, а Рахман да седи на клупа.

Да примиш гол во последна секунда од продолжение на прво полувреме, треба да си многу, многу неписмен и дебилен.

Оскар и Азар не знам што играат. Микел два пати изгуби топка во опасна зона...Вилијан е добар.

Матиќ многу брзо ќе влезе во второ мислам, а и Кенеди ќе биде покорисен од Оскар веројатно. Имаа една добра контра, али Азар (мислам беше он) ја усра со лош пас кон Оскар. У принцип, ко да заборавиле контри да играат...

Последно уредено:
EBI SI MAJKATA MURINJO
MURINJO OUT

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Да, Мурињо е крив што Тери, Кејхил и Азпи се наредија еден позади друг и го блокираа видикот на Беговиќ.
@Peja989 нели ти реков дека сме благонакленети кон противничките екипи, еве прва победа за Клоп.
Битно е другите да се среќни.

Ja Milan da ne se vikam ako Mou i igracive ne se spukale u soblekuvalna pa namerno labavo igraat. Ne gledam druga situacija vo koja moze za nekolku meseci da zaboravat fudbal da igraat.

Inaku Sudijata kriv denes povtorno, nema drugo objasnuvanje

Тоа е дечки, лани со 50тие гола на Мурињо, и 100те одбранети пенали на Мурињо и добро маркирање на Мурињо како и доброто навивање на Мурињо освоивме титула а сега ете играчите не ги бива. То е.

Ајде после да чујам Chelsea departs with Mourinho да си имам Сатрдеј Најт Фивер (y)

Glupak
Zosto togas se otpustuvaat.menadzeri
Sostori.glup coek
Ako bese taka spored tvojata bezmislena teza menadzerite nemase da bidat otpusteni tuku igracite ke bea krivi

Размислив неколку секунди на кој начин да ти одговорам.
Прво мислев да ти пишам остар навредлив пост кој ќе ја рефлектира и фрустрацијата која ја имам, па се смирив.
Второ мислев да пробувам да ти објаснам некои работи, но поучен од претходни искуства си реков „Ај батали“.

Размислив неколку секунди на кој начин да ти одговорам.
Прво мислев да ти пишам остар навредлив пост кој ќе ја рефлектира и фрустрацијата која ја имам, па се смирив.
Второ мислев да пробувам да ти објаснам некои работи, но поучен од претходни искуства си реков „Ај батали“.
A zosto se protivis
To e moe mislenje
MOURINHO OUT uste ednash.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom