Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе свиткаме џам со отказ на Мурињо !!!
Кога веќе решија да му дадат шанса на претходниот состанок - нека си останат до крај со подршката. И онака сезоната е веќе отидена низбрдо... нека гледаат да закрпат само некоја дупка во Јануари да може да изгураме до 4 место во ПЛ.

ramires-signs-new-contract.hero.png

Со Маринчето.

До сега никој во историја на пл кој не успеал во првите 10 кола да собере 18 поени не завршувал во топ 4.
Ете шанса Мурињо да напише уште еден рекорд :D

Има податок колку ќе се кешира неделно за Рамче?

Подобра шанса од оваа за да му се одмазди Ливерпул на Мурињо нема да добие.

До сега никој во историја на пл кој не успеал во првите 10 кола да собере 18 поени не завршувал во топ 4.
Ете шанса Мурињо да напише уште еден рекорд :D

Има податок колку ќе се кешира неделно за Рамче?

Подобра шанса од оваа за да му се одмазди Ливерпул на Мурињо нема да добие.
Не знам колку е ова точно, ама ако е, тогаш рекордот секако ќе биди напишан. Прашањето е од кој пошто нити Ливерпул, нити Челзи, нити Спарс, нити Евертон немаат 18 собрано досега. А дека Лестер и Вест Хем ќе завршат во топ 4 е тешко за верување

Alo zagoreni, znaete deka imame najveke zeni na fan klubov, show some respect :D
With all due respect, ама ја да си кажам што ми лежи, да нема после ау овој ваков е, таков е, безобразен. Само сум брутално искрен. Така ме учеа од мал, шо на ум, тоа на друм. :D

With all due respect, ама ја да си кажам што ми лежи, да нема после ау овој ваков е, таков е, безобразен. Само сум брутално искрен. Така ме учеа од мал, шо на ум, тоа на друм. :D
Уживај си бе,и така сите би ја :D

Нема некоја сликичка од Маринчето, ќе пројде и оваа. Ако го биеме Ливерпул, не ја мењавам бе!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom