Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не ги условувај бе ...
Колку се толку се, ке се собереме и ке гледаме. А за запознавање на фан клубот пожелно би било да дојдат што повеќе ;)
Ех, и двајца да бидат не е проблем. Него кумановски е фан клубов, срамота е да не се соберат во голем број :свиркам:

Абе кој сака да дојде, ќе дојде навремено су известени, ја неможу никога сас зор да терам. Ама како што гледам слабо фан клуб нешто, или се срамуев или ептен сакав да им остане скриен индетитет :D

Абе кој сака да дојде, ќе дојде навремено су известени, ја неможу никога сас зор да терам. Ама како што гледам слабо фан клуб нешто, или се срамуев или ептен сакав да им остане скриен индетитет :D
Добро тогаш,можеби со слики од дружбата и од навивачката атмосфера ке ги натераме за следната фудбалска собиранка :cool:

Фросе и Пеџа нема да доаѓаат, па листата за во недела во Куманово е

1. @Tranquility
2. @Redhead
3. @Донев
4. @Ska Maniac
5. @TheWhiteMamba
6. @Детелина
7. @Ватрослав

Плус од Куманово @HoT IcE @комшијаTи @closertb @Sunrise. (знам дека лајкна, ама не знам дали потврди дека ќе доаѓаш) @Реј исто ко што сфатив е од Куманово, само да потврди дали ќе доаѓа.

И други кои сакаат да дојдат, пишете до петок за да може @HoT IcE со конкретна бројка да резервира :)
Да не излезе недоразбирање ја не сум се пријавил, да не излезе сум ве зафркнал.

седам пред некој ден во едно кафуле, на тв ја даваа снимката со Матич, и кога еден зад мене се избаци вика абе кој фактор е Матич во Челзи, нека го клај Рамирес таму, нема послаб играч од него, сега ке видите Челзи без Матич милион пати поубо ке игра, хахаха
требаше кафе да му пуштам за муабетот да се отрезни малце
Рамирес-Матиќ
Фабрегас :P

Абе, а за превозот натака, ќе собираме пари за бензин или части управа? :D

До вечер пишете што како, ако нема никој плус ги земам во предвид претходно напишаните плус некои од КУ и утре идам да резервирам.

Chelsea Football Club is delighted to unveil The Yokohama Rubber Company Ltd as our new Official Shirt Partner in our largest-ever commercial deal. This places Chelsea right at the top of European football, with one of the biggest shirt sponsorships ever signed.

B-y0iZyXIAE1owR.jpg:large
[DOUBLEPOST=1424979216][/DOUBLEPOST](y)(y)(y)(y)(y)(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom