Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Се‘ што е со здравје поврзано, да не прават сообраќајки играчите. :D Се знае дека слабо се повредуваме, ова е next level внимание и заштита.

Баш сме добри финанскиски последниве 3/4 години, без ниту еден пропуст, свакачас (y)

Се‘ што е со здравје поврзано, да не прават сообраќајки играчите. :D Се знае дека слабо се повредуваме, ова е next level внимание и заштита.
Пу,пу :D
Салах гол , Торган гол .

Последно уредено:
B-y3XP3UAAAiJGT.jpg

Last season Chelsea FC was the most watched Premier League team on television worldwide, with over 31,000 broadcast hours. Chelsea is now one of the most recognised and influential sports brands in the world with more than 500 million fans.

Многу грди ќе бидат вака дресојте.
Со Самсунг си беа супер, Туркиш Ерлајнс добро стоеше, ама ова чудово не.

Е зошто бе, Туркиш беше ептен голго, ова ок си е. Дека не си навикнат :D

Е зошто бе, Туркиш беше ептен голго, ова ок си е. Дека не си навикнат :D
Е да, ама сепак поќе некако ми легнаја тие, како и да е, какви и да се ќе мораме да се навикниме
Имало и полоши, цел дрес во дизајн со брокули памтам еден тим претходната сезона.

Сега уште Адидас да ни дадат подобар договор и клубот дефинитивно ќе може целосно сам да си се финансира и плус да си дозволи добри трансфери. Браво.

За тие пари ја и Латас би го носел на дрес ...

Мислам дека за спонзориве праевме муабет на утакмицата против Ливерпул што ја гледавме со @Донев незнам дали ти текнува баш кажуваше ти дека договорот со Самсунг е прилично мал со оглед на тоа какви договори прават и други клубови. Богами се опаривте сега, страшен договор. :bravobe:

Горе некој напишал дека грди ќе биле дресовите, па за 40 мил фунти годишно на гз да си истетовираат јокохама нема никој да зуцне. :icon_lol:

Ете шо мислите за трансфер, дали и каде ни е потребен трансфер?

На голот немаме проблеми, Чех е постар, искусен, еден од најдобрите голмани. Куртоа, млад,перспективен и со време ќе биди најдобар голман на светот. Нормално, тука е и Блекмен :D
Во одбраната се е пополнето мислам, само ќе треба дефинитивно квалитетен штопер после заминувањето на Тери у пензија. Десни бекови Иванович,Аспили, лев Фелипе, нормално Аспили ротира и како лев бек игра. Еден загарантиран имаме, Зума пружи фантастични партии кога доби шанса.
Средина исто имаме мислам со трансферот на Квардадо сега. Матич-Рамирес-Микел-Фабрегас можат да играат како везни. Крила Азар,Вилијан,Квардадо, и Оскар е тука во навалната линија.
Напаѓачи Коста и Реми (И Дрогба сезонава), таман е тука се.

Јас мислам, само еден квалитетен штопер ни треба за следната сезона. Вие како мислите?

Само Јунајтед сега зима повеќе од нас, 53 милиони од Шевролет, а ние 40 од Јокохама.

@L.A ептен е рано за вакви муабети :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom