Ех, и двајца да бидат не е проблем. Него кумановски е фан клубов, срамота е да не се соберат во голем бројНе ги условувај бе ...
Колку се толку се, ке се собереме и ке гледаме. А за запознавање на фан клубот пожелно би било да дојдат што повеќе![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ех, и двајца да бидат не е проблем. Него кумановски е фан клубов, срамота е да не се соберат во голем бројНе ги условувај бе ...
Колку се толку се, ке се собереме и ке гледаме. А за запознавање на фан клубот пожелно би било да дојдат што повеќе![]()
Добро тогаш,можеби со слики од дружбата и од навивачката атмосфера ке ги натераме за следната фудбалска собиранкаАбе кој сака да дојде, ќе дојде навремено су известени, ја неможу никога сас зор да терам. Ама како што гледам слабо фан клуб нешто, или се срамуев или ептен сакав да им остане скриен индетитет![]()
Да не излезе недоразбирање ја не сум се пријавил, да не излезе сум ве зафркнал.Фросе и Пеџа нема да доаѓаат, па листата за во недела во Куманово е
1. @Tranquility
2. @Redhead
3. @Донев
4. @Ska Maniac
5. @TheWhiteMamba
6. @Детелина
7. @Ватрослав
Плус од Куманово @HoT IcE @комшијаTи @closertb @Sunrise. (знам дека лајкна, ама не знам дали потврди дека ќе доаѓаш) @Реј исто ко што сфатив е од Куманово, само да потврди дали ќе доаѓа.
И други кои сакаат да дојдат, пишете до петок за да може @HoT IcE со конкретна бројка да резервира![]()
Како и увекДобро тогаш,можеби со слики од дружбата и од навивачката атмосфера ке ги натераме за следната фудбалска собиранка![]()
Рамирес-Матиќседам пред некој ден во едно кафуле, на тв ја даваа снимката со Матич, и кога еден зад мене се избаци вика абе кој фактор е Матич во Челзи, нека го клај Рамирес таму, нема послаб играч од него, сега ке видите Челзи без Матич милион пати поубо ке игра, хахаха
требаше кафе да му пуштам за муабетот да се отрезни малце
Никој не смее да те дира бе, знаеш ли какви су казне сга да се степаш сс некога, све ќе претрпуКе ми се степав бе кд ке даде Кејн гол ...![]()