Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има ли организација по Куманово, дајте нешто повише информацие?
Да. Недела во 17ч.
Ако си од Скопје праша го Донев или Tranquility они се главни, ќе доаѓаат заедно.
Ако не си само потврди присуство за недела во 17ч да знам бројка и то е то.
Најверојатно Irish Pub ili Џорџ ќе биде местото, ко ќе резервирам ќе ви кажам.

Му ја намалија казната на Матич на два натпревари.

The Chelsea Football Club Board is extremely disappointed and frustrated that the FA Regulatory Commission has today decided not to reduce Nemanja Matic’s suspension to the maximum extent permitted under FA rules.

B-oNsGCUUAA6rgl.png:small

Zasto mora?[DOUBLEPOST=1424789827][/DOUBLEPOST]
Ke vidam, george ili irish pub, kumanovo. Moze i vo Agora, prvin da vidam kolku luge ke sme.
Зашто? Затој што само ми ќе смо а после може да прошетамп куде било ипак подрумче си е екстра за овој.

Зашто? Затој што само ми ќе смо а после може да прошетамп куде било ипак подрумче си е екстра за овој.
Епа не е екстра. Ја кд организирам нејќу људи да ги воду у подрум, а дошле чк од Скопје. Плус у Вајр нема ни Арена Спорт 3 значи ќе треба да гледамо на стрим. Ја викам ти да потврдиш присуство, идеш или не идеш, за друго има кој да мисли.
Плус у Џорџ можеш да седнеш земеш пивце точено тмно лашко, скоско, какво ти е воља, има и за мезе, има даске, прсти..

Забрави дека е финале куп а не ПЛ.
Не мора да ми кажуеш што има у Џорџ или Паб знам.

седам пред некој ден во едно кафуле, на тв ја даваа снимката со Матич, и кога еден зад мене се избаци вика абе кој фактор е Матич во Челзи, нека го клај Рамирес таму, нема послаб играч од него, сега ке видите Челзи без Матич милион пати поубо ке игра, хахаха
требаше кафе да му пуштам за муабетот да се отрезни малце

Фросе и Пеџа нема да доаѓаат, па листата за во недела во Куманово е

1. @Tranquility
2. @Redhead
3. @Донев
4. @Ska Maniac
5. @TheWhiteMamba
6. @Детелина
7. @Ватрослав

Плус од Куманово @HoT IcE @комшијаTи @closertb @Sunrise. (знам дека лајкна, ама не знам дали потврди дека ќе доаѓаш) @Реј исто ко што сфатив е од Куманово, само да потврди дали ќе доаѓа.

И други кои сакаат да дојдат, пишете до петок за да може @HoT IcE со конкретна бројка да резервира :)

Да,да секако дека идам (еве и на трезно потврдувам :icon_mrgr:) . Него дај кажите ние од Скопје за со превоз како ке се договориме ....

Ако не сте барем 10 кумановци ич да не ни доаѓаме, м? :unsure:
Не ги условувај бе ...
Колку се толку се, ке се собереме и ке гледаме. А за запознавање на фан клубот пожелно би било да дојдат што повеќе ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom