Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Добра одлука, ако се покаже малиот следната го праќаат на позајмица во ВБА, а после следната во Евертон и на крај ќе го продадеме.:D

2410a34bd4.jpg

@Донев другпат да му веруваш на дедо како братчето твое @dragonsky што му верува

Zuma што правиме ке дојде или на позајмица ќе биде???

Zuma што правиме ке дојде или на позајмица ќе биде???
Моментално ги имаме Тери, Кејхил, Зума, Омеруо, и Бане по потреба што е идеална бројка. Само дали смета Мурињо дека и Омеруо и Зума би биле добра замена за Тери и Кејхил. Нема да ме чуди ако еден од нив отиде на позајмица и купиме некој нов.

Сигурно и Зума ќе иде на позајмица.

@Донев направи едно "Since Chelsea won a trophy" додека е рано, после сите ќе се тепаат за вакви страни :D

Зошто сигурно ќе иде?
Figure of speech. Сигурно би било ако јас сум дел од управата ама по некоја логика кога ќе земеш да размислуваш ваљда и Зума ќе отиде на позајмица. Ај баш ќе видиме до крај на Август дали ќе отиде или "Не бе управата знае што прави нема да го прати" :D

Абе ајде, со Сандерленд ја изгубивме титулата. :facepalm:

Две опции има:
"Не бе управата знае што прави нема да го прати"
"Не бе управата знае што прави ќе го прати да се развие уште повеќе па да гази после"

Кој може да заборави како Лукаку беше пратен да гази па сега е величан од сите на темава. :cuc:

Кој може да заборави како Лукаку беше пратен да гази па сега е величан од сите на темава. :cuc:
Ако прочиташ убаво, ќе видиш дека не е наведено дека баш во Челзи ќе гази после :D

Ако прочиташ убаво, ќе видиш дека не е наведено дека баш во Челзи ќе гази после :D
Тоа пошто управата знае што прави така ? :D
А башка "Ете нема квалитет за во Челзи", на одиграни 2минути во кариера за Челзи.
Истово и за Матиќ беше кога си отиде па после го вратија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom