Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Мислу дек Донев е повише емо тип, повлечен, миран, мравку у живот не згазија, за разлику од његовога вечнога партнера кој е пораснаја уз дрогу, алкохол и цигаре и е прав хедониста - Зоки.

Не ми треба нов аватар овој ме пресликува перфектно :ROFLMAO:

"I am staying at Chelsea 100 per cent sure. Of course in football you never know but I am under contract with Chelsea and I want to stay there."

"And I am in discussions with Chelsea for a new contract. It is only the beginning of the talks right now so we have got time but the fact that Chelsea have offered me a new deal means that they have got a lot of confidence in me that I can do a good job and that they can count on me."

"PSG never made any suggestions to me personally."

Х
азард ќе добие нов договор до 2019 година со 200к неделно. (y)

Доволно е зрел и свесен за тоа кај може да доживее успех и да освои ЛШ :свиркам:

Па кога главен ти е Мурињо , што можеш друго да научеш од него :свиркам:

По моја процена - знаење треба да е најплатен фудбалер во Челзи, плус првиот што има земено над 200 000.
Второ место треба да се Торес и Тери со 175 000.
Не викам дека не ги заслужува, ама рано беше да му се даде толкава плата бидејќи е релатновно млад.
Од друга страна пак ако дојдат Коста и Фабрегас сигурно нема да се испод 180 000, такој да реално заслужи такв договор.
Ај мош ќе биде од онија типови на карактер како што су Лампард и Гигс, а не Јужно Американски. :)

BpxG80NIAAATVfJ.jpg

Прашање на време е кога некој ке лупне Brazzers лого на сликава.

Хазард ако остане до 29 години во Челзи алал му вера. Кога дојде не очекував да остане многу имав мислење дека на некои негови 26/7 години би отишол за добри пари. Да освоиме ЛШ сигурно кај и да е ќе си иде.

Ама ете клубот се осигурува да не се случи тоа :D Ама од друга страна ако у следниве 2 години не освоиме титула не би му судел на Хазард да отиде во било која друга екипа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom