Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Офтопик: Никој не ми одговори до кога е повреден Диего Коста? :(

Се шекулираше дека ќе биде спремен за вечерва, но ништо од тоа. Така да можда викедот ќе биде фит, ако не и тогаш, за полу финале сигурно.
Толку ти недостасува? :D

Се шекулираше дека ќе биде спремен за вечерва, но ништо од тоа. Така да можда викедот ќе биде фит, ако не и тогаш, за полу финале сигурно.
Толку ти недостасува? :D
Мхм.
Се заебавам не, мислев дека на подолго време отустуства и нема да игра во финале против нас.:D

Што ќе му недостасува и онака од налето ќе го гледа почесто :icon_lol:[DOUBLEPOST=1397082903][/DOUBLEPOST]@Донев да не можеш случајно да ми најдеш гиф слика од спринтот на Му за да си го збогатам потписов :icon_lol: ?

Последно уредено:
@Донев да не можеш случајно да ми најдеш гиф слика од спринтот на Му за да си го збогатам потписов :icon_lol: ?
Имав ставено. Еве пак
jose-mourinho-run.gif

Јас сум песимист за против Атлетико. Реал и Баерн би ми биле ок.
Ќе почекам до ждребот, ако не ни се паднат Атлетико ставам убава сума на нашиве за титула. Ептен добар коефициент ни дале :pipi:

Се мислам дека Реал ќе ни падне и ќе биде доста тешко да се игра у Шпанија.Ако падне Баерн нема да ми биде некако интересно сакам да видиме до кај сме и со другиве екипи.

Интересно е да се читаат коментари низ темиве изминатите неколку дена, како специјалниот наш не го бива, како среќата веќе му е истрошена, и слични "к*ротресачки муабети" а истите тие сега најмалку го посакуваат како противник во 1/2 финале.

п.с. Ако ни падне Баерн, го елиминираме. <<< букмарк

Мех, не е некој bold prediciton. Уште 2-3ца го врдат истово само во темава, по другите теми не знам како е :)

Абе ако изиграме како со Сити на Ејтихад, или како со Ливерпул на Стемфорд после примениот гол за 0-1, абе не Баерн, св. Баерн нека не си падне ако сака.

Чекај малце јас да прашам нешто , нели ако се паднеме со Атлетико во полуфинале смее ли Куртоа да бране против нас , или не смее ?

Последно уредено:
Чекај малце јас да прашам нешто , нели ако се паднеме со Атлетико во полуфинале смее ли Куртоа да бране против нас ? :unsure:

Да. Баш и прочитав некаде вчера, а плус и бранеше во Супер купот против нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom