D_T
Чорбаџи Димко
Ако се паднеме во полуфинале и не успееме да ве победиме на СБ, изиграме нерешено, тогаш и вие ли ќе не зезате?![]()
Секако дека да... и сами знаете дека немате шанси за победа на Алијанц-от

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако се паднеме во полуфинале и не успееме да ве победиме на СБ, изиграме нерешено, тогаш и вие ли ќе не зезате?![]()
Тоа само на Олд Трафорд ви успева , и покрај онаков Ман УтдАко се паднеме во полуфинале и не успееме да ве победиме на СБ, изиграме нерешено, тогаш и вие ли ќе не зезате?![]()
Ќе си почекаме да заврши двомечотАко се паднеме во полуфинале и не успееме да ве победиме на СБ, изиграме нерешено, тогаш и вие ли ќе не зезате?![]()
Ќе си почекаме да заврши двомечот![]()
Не сме ние такви, не се секирајтеДобро па и да ве победиме на СБ, а на Алианц изиграме нерешено барем ќе се тешите како фановите на Арсенал дека сте непобедливи на Алианц.![]()
Ете ти. Ама не твитам.Донев дај твитер бе.
Ја си направив твитер повторно оној ден, ми требаше за да си земам free skin на ЛоЛ, па некако се заразив, интересно е.
За други, еве ви линкче од твитер.
Еј фаца си на сликаДонев дај твитер бе.
Ја си направив твитер повторно оној ден, ми требаше за да си земам free skin на ЛоЛ, па некако се заразив, интересно е.
За други, еве ви линкче од твитер.
https://twitter.com/stojkovskimilan
Тек у живо да ме видиш шо фаца сум, ала Бранко у 90ти, наркобос.Еј фаца си на слика![]()
Тек у живо да ме видиш шо фаца сум, ала Бранко у 90ти, наркобос.
Абе не се кријам ја, тој сум, а сликите ги мењам еднаш на 6 месеци на секој профил, така да..Готово и фб те најдов( па иста слика ставил и таму ) дај бе не мешај фб и твитер ќе ги испокараш
![]()
Така да можеш истата да ја ставеш и на кајгана , онака машкиАбе не се кријам ја, тој сум, а сликите ги мењам еднаш на 6 месеци на секој профил, така да..![]()
Не бе на кајгана ми е срам од оние постовине коа се зачленив што сум пишувал, сеа сум еволвиран у пристоен форумџија.Така да можеш истата да ја ставеш и на кајгана , онака машки![]()