Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Oти гледам се појавија некој си глупави шпекулации за ова , дека не смеел па да прашам :)

Oти гледам се појавија некој си глупави шпекулации за ова , дека не смеел па да прашам :)
Стварно се појавиле муабети за ова ? Ајдеее...од кај им текнуваат вакви работи бе... да пројдеше Барса ќе излегоа муабети дека Барса пошто е казнета за трасфери немало да смее Нејмар да игра.
Да видиме за Реал/Баерн што ќе измислат

10175952_845687208781652_47641738502069187_n.jpg

:pos::pos:

По Твитер врти информација дека сте вметнале клаузула во договорот на Куртоа, дека смее да игра против Челси, но ке мора за секој одигран меч Атлетико да му плати на Челси 3.000,000 Евра. Значи, 6 за двомечот.
Како и да е, претседателот на Атлетико Церезо изјавил дека нема да ја плаќаат таа сума, и најверојатно, нема да игра Куртоа доколку ви се паднат во полуфиналето.

Atm president Enrique Cerzo:"If we draw Chelsea,Courtois won't play. It's a figure we can't pay" #CFC(Mail)

За во Супер купот од Челзи му дозволија своеволно на Куртоа да брани иако можеа да се повикаат на клаузулата, дека нели, муабетот тогаш беше - меххх и да им брани Тибо пак се слаби и ќе ги истрештиме :D
А сеа е друга прикаскаааа... јаки се Атлетико

6 Милки... лапај кеш ако е ова точно :rolleyes:

Ако решат да платат, ќе ни ги исплатат парите што ги дадовме за него и ќе ни дојде како слободен трансфер :D

@GoK1** изгледа линкот не работи. Еве ти друг
mourinho.gif

Ае нејќе ни овој изгледа. Чекај.

tumblr_n3qd19pJ1u1qc7skwo1_500.gif

jose-mourinho-run.gif

Eve
iCnH9dUgqNQ1k.gif

Последно уредено:
@Донев абе уживај си не се замарај и онака овој не е целосен патем фала те измачив да бараш :)

Значи тоа што спомнав сепак не било глупаво што прашав , и што ги нареков тие глупави шпекулаци . Па ако е така дај го Атлетико :icon_lol:

@Донев абе уживај си не се замарај и онака овој не е целосен патем фала те измачив да бараш :)

Значи тоа што спомнав сепак не било глупаво што прашав , и што ги нареков тие глупави шпекулаци . Па ако е така дај го Атлетико :icon_lol:
Епа има ограничување на форумот изгледа за гоменината. Затоа само тој го покажува.

Според некоја логика би требало Реал да ни се падне.Не верувам дека пак ке има шпанска пресметка(Реал-Атлетико) или пак дуел од пред 2 сезони(Реал-Баерн).Мада ке видиме,се е можно.

Ајде бе нека дојде ждребката...

И денеска со тие што правев муабети ми викаат само Атлетико да сме го избегнале..ахам, лани на Борусија се палеа сите сега на Дортмунд. Значи нема капацитет Атлетико за финале, со кој и да игра ќе отпадне. Симеоне е супер менаџер, сите 4ца менаџери се квалитетни ама во меч на Симеоне против било која екипа ќе решаваат составите а не менаџерите за разлика од дуел на "поскапи" екипи каде што би се решавал мечот на клупата.

Идеално за мене би било Баерн-Челзи финале, ама шансите за ова се...не знам, Донев е на ФИНКИ нека израчуна колкави се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom