Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Идеална опција утре е да се паднеме со А. Мадрид и втората утакмица да ја играме не СБ.:cool:

За ова ваљда :D
:ROFLMAO: :pos:

Значи да земе vidooq да ме цитира секад кога ќе имам лапсус ќе ја престигне Џену по број на постови[DOUBLEPOST=1397143634][/DOUBLEPOST]
Plot twist:
Chelsea-champions-e1324328925573.jpg

Екипава ако не ја знаете гитла од темава :D

BREAKING NEWS
Шурле не и верува на девојка му. Минатиот пат оваа "правеше фризура" додека он имаше утакмица, и сега
uploadfromtaptalk1397156022833.jpg

И фацата на оваа е мртва сериозна :ROFLMAO:

Факинг Ширле бе :pos:

Еј да бе што испадна со Хазард ?

Не знам за вас ама мене уште ме држи еуфорија. На некој начин победава ми беше послатка и од финалето 2012. Слично нешто беше и со Лфц кога игравме 4-4, утакмици кои се пишуваат во историја утакмици кои ќе се зборуваат и паметат многу време.

Утре незнам кого да очекувам, во оваа фаза нема слаб противник. Секој секого може да победи, можеби Ат. Мадрид тука звучи најпримамливо поради името, но што покажаа до сега не смеат да се отпишат или потценат.
Иако најголеми шанси ќе се дадат на Реал и Баерн за пласман во финалето, Атлетико покажа многу повеќе од нив.
Реал се провлече со многу среќа против Дортмунд, Баерн исто така. Иако го победи Утд со 3-1 исходот можеше да биде сосема поинаков.

Делимично се слажам со Змејски дека на Атлетико максимум му е полуфинале, само поради малиот број на квалитетни фудбалери т.с тенката клупа. Максимално се во игра за домашното првенство, дел од енергијата ќе се чува за таму, но од друга страна пак немаат што да изгубат, психички се растеретени немаат никаков притисок врз нив.
Многу незгоден противник но ќе се осмелам нив да ги побарам во полуфиналето или евенутално Бм, Реал го чуваме строго за во финале, па да видиме дали Мурињо ваља или не. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom