Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Грешна лондонска екипа. Арсенал го договорија Суарез. И тоа многу пред први април :D

Озбилно бе, ќе ви ја пуштиме таа на Енфилд за да земете титула, а вие за возврат на лето ќе ни го дадете Суарез по поволна цена.

Загрижувачки факт. Немаме победа на гости уште од победата против Сити.

Е стварно сте педери, сеа ќе ни одземат 3 бода ради дебилот Ајре шо ја усра со Аспас и пак ќе сте први у трка за титула.

A squad of 19 players has this morning left England for Paris

The travelling squad is:

Petr Cech, Mark Schwarzer, Hilario, Branislav Ivanovic, David Luiz, Gary Cahill, John Terry, Nathan Ake, Cesar Azpilicueta, Tomas Kalas, Ramires, Frank Lampard, Oscar, John Mikel Obi, Eden Hazard, Willian, Andre Schurrle,Fernando Torres, Demba Ba.

Лошо другари, Ето го нема, а може сега да се деси некое Чудо, како и неколку пати до сега, Торес да даде гол. :cool::D
И Хиларио жив бил, уште го влечкат по утакмици, легенда наша. :D

Чех
Бане- Тери- Кејхил- Азпи
Лампард- Луиз- Рамче
Вилиан- Шурле- Хазард

Со овој тим вадиме нерешено или у најлош случај минимален пораз. На реваншот се знае, со Ето лагано ги тепаме со 2 гола разлика.

Весело, весело...ми се свиѓа ова, уште побитна ќе биде елиминацијата :D

Сега пак ни останува да ги пратиме другиве мечеви и да бираме противник за 1/2 финале исто како и пред месец дена што си биравме :D

Вечер за кој ќе навиваме ? За повреди ? За црвени ? :ROFLMAO:

Глумат лудило со сликиве, само им носиме популарност на ПСЖ, лајк плус на ФБ и следбеници на Твитер.Тоа кошта, али пошто пари нас не не занимаат нека не пуштат да идеме во 1/2 финале.:D

Вечер навиваме за форца нерешно.. а зошто да не и утре :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom