Администрација не пишавте ништо има ли повредени, суспендирани од Псж ?
Не оди ова вака ќе мора да ве мењаме на избориве.
Вечер нема да сум во можност да гледам, ама за реваншот ќе се гледа.
Од дуелов очекувам 2-3 гола и позитивен резултат за нас - нерешено или минимален пораз со тоа што ќе постигнеме гол.
Нашиве факинг напаѓачи Торес/Ба стартување вечерва никако, нема потреба да играме со минус играч.
Вечерва јас сум да се проба со Салах во напад, поради неговата способност да избегнува офсајд замики, а со брзината што располага лесно ќе се најде 1 на 1 со голманот.
Толку уште претпоставка и бегам у брзање сум.
....................................................................Салах/Ширле..................................................................................
...............................Хазард..............................................................................................Вилиан........................................................................Лампс..................................................Рамирес.............................................................................................................................Луиз ..........................................................................................
....................Аспи............................Тери................................Кехил...................................Бане..................................................................................................Чех......................................................................................
п.с Ибра добро да се чува и Борусија да победи.