Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Има друг фан клуб освен нашиов вака што пред натпревар во ЛШ не изобилува со "OD A DO H KE GI EPEME NEMA DA ZNAJT GLATA KAJ IM E KE GI DUPNIME!!" ?

Дрогба ќе го здрви вечерва, па дали од офсајд, дали од пенал, дали со рака гол ќе е :icon_lol:

Инаку, да ви се надоврзам со коментар за школата. Имате одлични фудбалери, има надеж во нив и имаат пред се одличен шут. И да, место Челси Б нека се вика „Челси Црни тим„ пола ви се црнци

Да се надеваме дека нема да ни го збрца Дрогба, мене ке ме боли ногу ако ни го збрца

мене ке ме боли ногу ако ни го збрца
Дефинитивно треба да има тема на форумов во која што ќе се цитираат мислења без контекст. :D

Последните гостувања на Челзи во Турција во Европски натпреварувања:

1999/2000: Галатасарај-Челзи 0-5
2003/2004: Бешикташ-Челзи 0-2
2007/2008: Фенербахче-Челзи 2-1

Lesno,lesno kje bide vecer,pa eden real sto ne bese tolku vo forma im dade 10 gola na 2 natprevara.

Во групиве сеа ти вика. 6:1 и 4:1 ги клецнавме мислам.
Заборавив дека си нив бевте во група.
Тоа да, баш лесно победивте, ама сега пак да играте сигурно нема да се повтори резултатот :D

Абе шо сте се уплашиле од Галатасарај? Ние сме Челзи бре, немојте да бидете дефетисти од старт! Ќе ги промлатеме Галата без проблеми вечер, ич не му ја мислете! Точен резултат ќе биде 0-2.
Иначе, два навивача на Челзи биле избодени во Истанбул, ете ви дополнителен мотив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom