Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Абе, ќе треба пак ние да сме најдобра екипа од Англија во Европа трета година по ред :icon_lol:
Реков ја ние сме едина екипа што може до полуфинале.
Утре ништо чудно Луиз, Рамче и Микел сите заедно во средина да играат.

Админстрација педери, буљаши уууууу..... сакаме оставка сакаме оставка, доле администрација.

Донев, Змејски очекувам утре до 16 часот да видам оставка туја.

Срам да ви е, младиве играле ден порано а никој од вас нема постирано предупредување.

Ццц не бе ќе чекам од вас, глуп абе провери си. :mad:

:P:icon_mrgr:
Јас ја гледав, немав време да пишувам :D Иако на моменти младиов фудбал ми изгледаше аматерски, фантастично одиграа нашиве и добри голови паднаа. Кивомја се труди ќе го бидне за во екипа во ВБА.А и Бејкер исто. Голманите на натреваров : :pos:

Во младинската ЛШ на 12ти играме против Шалке. Ако ги победиме нив во 1/2 финалето ќе играме со подобриот од Барса-Арсенал :vozbud: (Барса-Арсенал се игра на истиот датум како и нашиот меч)

Ќе се прошетаат малите до финалето и најверојатно и ќе го освојат...
Штета само ќе биде од вакви деца да не извадиме некој првотимец у иднина (2,3-ца доволно се како за почеток)
Туку со големите шо прајме вечер?! Турк Телеком Арена е фудбалски пекол :unsure: Очекувам исклучително тежок натпревар и се надевам на гол постигнат на гости па ќе ја решиме после на мостот.... 0:1 ; 1:1 или 1:2 би биле одличен резултат за нас.

Што ви е крива администрација т.е Зоки и Донев кога сте пластични фанови :свиркам:.

Денес ќе биде жешко повеќе од жешко , ќе биде јако . Но како и да е сакам победа макар и од 0-1 :)

Ептен ќе биде тешко вечер. Искрено, повеќе ќе ме изненади ако тепаме со 2-3 разлика него да извадиме нерешено. Дури и пораз не би ме изненадило ептен. Може Дрогба од нигде да ни го лупне и после ќе кружиме само наоколу.
Најпрво мислам дека треба да се оди за да не се изгуби, па ако може и некој гол да се даде одлично би било :)

Галата се зезната екипа и на гостувања, може нерешено да извадат и во Англија.

BhWmcVJIIAAcHRJ.png:large

Може ќе се заборави Дрогба па и за нас еден гол ќе даде по грешка :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom