Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Сфаќате дека во моментов имаме само 5 АМ играчи...не се ни две цели постави.. ќе мора да има играч што ќе врзува по 2-3-4 натпревари. Колку сме некохеренти само... за 6 месеца ситуацијата во тимот се менува за 160 степена..најсериозно знае некој вакво нешто да се има случено во друга екипа ?

Во моментов имаме 4. Салах ќе треба уште 2-3 дена додека се копмлетира. Во недела играме. Место да ротираме, ќе треба двајца од тројцата што играа на минатиот натпревар сега пак да играат :D

:cuc:
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 23:31 ---
Иначе да не заборавам да спомнам нешто и за трансферот:

:D

Сфаќате дека во моментов имаме само 5 АМ играчи...не се ни две цели постави.. ќе мора да има играч што ќе врзува по 2-3-4 натпревари. Колку сме некохеренти само... за 6 месеца ситуацијата во тимот се менува за 160 степена..најсериозно знае некој вакво нешто да се има случено во друга екипа ?
Во Витезе :D

Најако е сеа куропецањето од фанови на Јунајтед на темава. До пресот на Моу се плашеа да не пропадне трансферов знаејќи ја нивната неспособна управа, сега почна удирањето по гради како Кинг Конг на кулата во култниот филм.

За 10 дена се ќе се врати во нормала, и пак ќе се пцуе по Мојс и Вудвард колку се неспособни копилиња, како летото со Фабрегас. Прилично сум убеден дека Мата останува во Челзи, и ова е слична патка од Јунајтед како со Фабрегас за да се правдааат лоши одлуки, што од летниот трансфер пазар, што моментално, затоа што еве јануари е, уште немаат играч земено, дури ни Коентрао кој го имаа капарисано летото. Јунајтед е очаен, некомптетентен и неспособен за трансфер политика и доведување играчи, зошто не знам, ама знам дека по втор пат фановите на Јунајтед лапаат иста патка.

И на крај кога Мурињо ќе го замрзне трансферот ќе биде најсмешно. Ќе останат со нешто в раце овие од Јунајтед. Ама што? Наградно прашање?:D

Ма ни кај нив. На лето си се спремија за новата сезона, и овој период еден двајца дали донесоа. Кај нас 3ца си идат 2ца доаѓаат на релативно full squad што не му треба замени.
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 23:46 ---
Некој кажа дека Мата немало да даде гол во Јунајтед до Велигден.

Еве friendly counter до Велигден: http://www.dalieveligden.mk/ushtekolku Уште 84 дена.. 2 ипол месеци...реално на хартија могуче е да не даде гол

998572_10201561730462137_1235056929_n.jpg

Бриши име и презиме бе, цензурирај таму ајде :icon_lol:

Еј шит заборавив да отворам тема во религија :( Мислите дека сега е касно ? :D

Или ќе чекаме три дена да не се врати ? :icon_lol:

Абе... Оскар ни е еднио полушпиц, кој ни е вториот, нешто не ми дува промаја у главата па не може да ми текне? Или по потреба Азар или Вилијан би играле полушпиц?

Незнам дали сега да се смеам или да плачам :facepalm:

Како и да е,многу сум разочаран од Мурињо,никогаш нема да му го простам ова па макар и "Treble" да освои.Ми беше најомилен играч што има играно во Челзи заедно со Дрогба.Да му се мочам на Салах,Мата е Роналдо,Меси,Роналдињо и Зидан заедно за него.

Крајно ме разочараа и Мурињо и управата,му посакувам среќа на Мата и се надевам дека ќе освои ПЛ за некоја година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom