Фан Клуб: Челзи

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.033
Поени од реакции
11.668
Мислам дека би било океј ако Сити се изедначат со Ливерпул, барем на кратко. :cool:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
шта се мене тиче повреда на Торес е појачање за Челси :icon_lol:

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Нашиве напаѓачи се најаки во важни утакмици, дербија, финалиња итн.. Пример Торес даде гол против Барса на Камп Ноу за осигурување на финале, даде гол против Бенфика после соло продор двата гола. А и освен тоа има стрелано и во неколку дербија, Ба даде гол со Јунајтед кога победивме 1-0, Ето еве сега прво со Ливерпул за победа, па со Јунајтед Хет-трик, играч на натпреварот. Ама не се баш константни како Суарез,Меси и многу други, исто така Стариџ кој го испуштивме..

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Мата беше најдобар претходните 2 сезони во Челзи, јас и сите фанови на Челзи го обожаваат, ама ако вака продолжи поарно нека го напушти Челзи нека оди барем да игра негде, овде само на клупа седи со Мурињо :(
Инаку ова е фантазија на навивачите на Гејчестер :pos:

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Мата беше најдобар претходните 2 сезони во Челзи, јас и сите фанови на Челзи го обожаваат, ама ако вака продолжи поарно нека го напушти Челзи нека оди барем да игра негде, овде само на клупа седи со Мурињо :(
Инаку ова е фантазија на навивачите на Гејчестер :pos:
Ако си оди сигурно нема да оди во Манчестер,попрва у Кристал Палас би отишол :D

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Ако си оди сигурно нема да оди во Манчестер,попрва у Кристал Палас би отишол :D
Ако оди сите ќе го замразат, а и не верувам дека ќе оди во најголемиот ривал на Челзи.
Иако сеуште се чудам ајде Геце ојде, ама незнам Левандовски со какво лице ќе игра следната сезона, особено против Дортмунд..

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Имам чувство дека еден ист човек сам си праве муабет... :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Имам чувство дека еден ист човек сам си праве муабет... :)
Znaev deka nekoj ke sumlja vo ova ama greshka si.Clen sum 5 godini ( od 2009) ne sum retardiran od 2 akaunti da pisuvam,oti imam mnogu popametni raboti vo zivotot.Pozz.

Sent from my Samsung Galaxy Note 3 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom