Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
До кај стигна македонското новинарство..
--- надополнето: 3 септември 2013 во 03:41 ---
И нешто рандом:
LTgJPar.jpg

Мата, Азар, Оскар, Шурле, Вилијан, Де Брујн, Рамирес, Лампард, Есиен, Микел, Ван Гинкел.

11 играчи за 5 места во прв тим ... баш ме интересира кој колку ќе изигра:cautious:
Slucajno so doagjanjeto na Ozil zabelezav deka I arsenal imat 11 igraci na istite 5 mesta vo prv tim(da ne gi nabrojuvam sega),ali AW si imat golema olesnitelna okolnost - povredite :/

Sent from my HTC Desire X

Dobar poteg e napraven so prakjanjeto na Lukaku vo Everton, Murinjo nesaka da mu ja unistuva karierata, da bideme realni nemoze Lukaku da se nadeva na golema minutaza pokraj prekaleni majstori kako Eto i Tores. Pred Lukaku e golema kariera i Murinjo toa go znae, a isto taka znae i deka Ba nema kariera i tokmu zatoa go ostavi vo Chelsea kako treta opcija so najverojatno mnogu skromna minutaza dokolku ne se sluci nekoj maler pa da se povredat Tores i Eto. A mozno e i da se odlucija da pozajmat vo Everton za eventualno naredna sezona Beins da ni go prodadat na nas,

Dobar poteg e napraven so prakjanjeto na Lukaku vo Everton, Murinjo nesaka da mu ja unistuva karierata, da bideme realni nemoze Lukaku da se nadeva na golema minutaza pokraj prekaleni majstori kako Eto i Tores. Pred Lukaku e golema kariera i Murinjo toa go znae, a isto taka znae i deka Ba nema kariera i tokmu zatoa go ostavi vo Chelsea kako treta opcija so najverojatno mnogu skromna minutaza dokolku ne se sluci nekoj maler pa da se povredat Tores i Eto. A mozno e i da se odlucija da pozajmat vo Everton za eventualno naredna sezona Beins da ni go prodadat na nas,

A+negro+racist_laughing.gif

Лукаку самиот си го направи ова на себе...

Како?

Ај кажете дали според вас е подобро Лукаку да има шанси да биде прв напаѓач негде или да влегува од клупа и да стартува по некој натпревар во куповите.

Како?

Ај кажете дали според вас е подобро Лукаку да има шанси да биде прв напаѓач негде или да влегува од клупа и да стартува по некој натпревар во куповите.

Пак ќе ни течат лиги кога ќе брца голчиња во Евертон, а Торес ќе промашува празни голови од пред пола метар. Сигурно Мурињо не мисли дека Ба и Торес се боље од него, сега е проблемот што планира Ето да го игра во прв тим, само ќе видиме кога овој ќе папса на сред сезона дали Лукаку не бил потребен. Мислам дека Лукаку би требало да добие рамноправна минутажа со Ето, на крај краева нема играч кој ги изиграл сите уткамици во една сезона.

Како?

И не е проблемот што го промаши пеналот, Ноер е еден од најдобрите во светот, ако не и најдобар, туку начинот на кој го изведе...
Ти дале огромна одговорност, ултра тензична утакмица, а ти излегуваш и изведуваш пенал како на тренинг...како да те боли пемпеле што твоите се скапале од бранење и давање гол на Баерн Минхен со 10 играчи...
Да бев на место на Мурињо, очите би му ги ископал за ваквиот мизерен пенал...

Еве за споредба, како се изведува пенал, како млад играч на 20 години, а се работи за пласман во полуфинале на Светско Првенство...

Едноставно, при толку укажана доверба, не смееш да излезеш на терен, и да се понашаш како ебан аматер...

Навивав за вас против Баерн, али дечкото ме потресе на крајот...

^ Игра во која контролираш животи на човечиња лиџит.

Него сега ќе видите Ето, Торес и Ба кога ќе комбинираат 120 гола заедно во сите наптреварувања :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Сигурно има опција да се врати Лукаку во јануари, така да ако Моу смета дека ќе му биде потребен, ќе го врати. Иначе vidooq не се согласувам со тебе. Ако гледаме така, Торес флопнал на многу утакмици, утна зицер против Коринтијанс и многу други такви ситуации. Така да, оваа одлука околу Лукаку едноставно дојде откако се виде дека Ба ќе остане тука (не го даваа на Арсенал, Тотенхем и Рома се откажале, а не сакаа да го продадат ми се чини).

Како бе еден промашен пенал значи дека треба да биде даден Лукаку ? Еве РВП како главен напаѓач кај вас два меча нигде го нема, најпаметно да го продадете, а ние на Торес поради голот со Баерн треба да му дадеме доживотен договор.

Како бе еден промашен пенал значи дека треба да биде даден Лукаку ? Еве РВП како главен напаѓач кај вас два меча нигде го нема, најпаметно да го продадете, а ние на Торес поради голот со Баерн треба да му дадеме доживотен договор.

Taка де, пошто и Лукаку, исто како и Ван Перси, 2 сезони беше најдобар стрелец во Арсенал и Манчестер Јунајтед, и има кредит да изведува тренинг пенали...

Не би било лошо да ги разграничиш поимите докажан напаѓач, кој има кредит и може да си дозволи лоши утакмици(Торес си го троши одамна спечалениот кредит во Ливерпул) и млад и амбициозен напаѓач кој се обидува да фати место во стартна постава на Челси...

Нема никаква врска тоа со пеналот. Според мене не ни планираа вакво нешто него од кога пропадна работата со Ба, седнале и рекле четири напаѓачи имаме, а со еден играме. Неможат сите четири да ја добијат шансата која ја заслужуваат, и пробале да најдат најдобра опција. Е сега одма реков дека е лошо што одлуката е донесена на самиот крај, ама сепак мислам дека ќе му помогне оваа позајмица на Лукаку исто како и ланската.
--- надополнето: 3 септември 2013 во 11:51 ---
Да, и тоа vidooq што го пиша треба да си го прифатите, и тоа е причината поради која Лукаку никогаш немаше да биде прв избор пред Торес сезонава, па и пред Ба. Видовме во првите утакмици.

Н
Да, и тоа vidooq што го пиша треба да си го прифатите, и тоа е причината поради која Лукаку никогаш немаше да биде прв избор пред Торес сезонава, па и пред Ба. Видовме во првите утакмици.
Која е причината ? Што промаши пенал ? Или тоа што му дадоа шанси од легендарни 0 стартови сезонава а тој ниедна неискористи ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom