Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ви е за утеха како што рече Давор, Лукаку барем знаете дека е фан на Челзи од мал, и дека ќе игра за клубов што и да се деси. Да беше некој собран може уште додека се правел муабетот за позајмица ќе притискал за трансфер. Ба не се покажа кај вас, многу неконстантен, можеше некако него да го исфрлат ама веројатно се иде на картата искуство. А за Ето сум скептик вака од прва, додека не заиграл, 32 години, ПЛ, две години игра во Анжи веќе, бог зна на кое ниво се игра фудбал таму, да не бара инфузија на полувреме.

Da mi go jadat dolniot site pa ova ne e mozno ejj...
Kako mozea br Lukaku da go pushtat na pozsjmica be cccc...ne e mozno!!!!!
Go izgubivme Lukaku,mozam da zamislam kolku e razocaran.Toj i taka beshe razocaran od Avb i di matteo i sam togash izjavi deka e razocaran i deka vo WBA se custvuva kako doma i deka saka permanentno da ostane.
Ushte ne mi se veruva,idioti!!!
Ba,Torres,Eto...stavrno ne znam od ovie 3 ne ocekuvam nishto!!!!!!

Не бе Фросе, не е така, уопште. Ситуацијава со Лукаку е лицемерна, арогантна и крајно нефер, особено после финалето со Баерн. Ако Лукаку јавно говори против Челзи, и бара трансфер, јас сум прв што ќе му посакам среќа. Детето е бисер, вреден играч, фан на Челзи, цело лето тренираше додека други беа на одмори за да се наметне во прв тим. А страда поради кого, поради еден мижав Ето, кој пред 6 години едеше бурек за Чезли? Или подпросечното, уберслабото, невидливото гомно Ба? Торес е Мадона, Еминем и Моцарт у едно за Ба, само тоа ќе ти кажам.

^ Аватаров ми ствара голема конфузија. Едно, стварно помислувам дека Ланистеркава ни пишува на форумов, и два ептен во брзање кога би ги гледал аватариве крајно потсетува на лепотанов кај мене на аватар а.к.а. Томи Висо.
Тоа дека е фан на клубот не мора да значи дека нема да си замине. И Пандев и Балотели се фанови на Милан па во Интер им даваа голчиња во дербињата :D
--- надополнето: 3 септември 2013 во 01:49 ---
Кумановац се сложувам со тоа што го кажа освен делот со изјавата на Ето. Изјавата на Ето што се вртеше низ нетов е уствари фејк изјава што нели не значи дека не си помислил нешто такво тој период кога бевме ривали со каталонците.

Не бе Фросе, не е така, уопште. Ситуацијава со Лукаку е лицемерна, арогантна и крајно нефер, особено после финалето со Баерн. Ако Лукаку јавно говори против Челзи, и бара трансфер, јас сум прв што ќе му посакам среќа. Детето е бисер, вреден играч, фан на Челзи, цело лето тренираше додека други беа на одмори за да се наметне во прв тим. А страда поради кого, поради еден мижав Ето, кој пред 6 години едеше бурек за Чезли? Или подпросечното, уберслабото, невидливото гомно Ба? Торес е Мадона, Еминем и Моцарт у едно за Ба, само тоа ќе ти кажам.
Затоа викам, зошто е фан на Челзи мислам дека би истрпил све за да игра за тимот ваш, можеше Ба лесно да биде испратен некаде, каде било. Да беше некој друг место Лукако ќе си бараше трансфер ама ете тој мирно се однесува.

Но да видиме и од другата страна, иде СП, Бентеке гази а во таа формација со еден напаѓач на Белгија, ќе мора и Лукаку нон стоп да игра првотимски фудбал за да дава голови, можно е и ова да било продискутирано. Језиви се малце трансфериве/позајмициве што се прават во годината пред СП.

Мурињо не може да си дозволи да остане без титула уште една година. После фијаското со Реал на него од голем интерес му е да не флопне оваа година. Егото му е поголемо од тоа да се замара да развива таленти. Во идеален свет ќе го оставеше Лукаку и ќе го направеше ѕверка ама како што пишав погоре, сака да си билда его и секогаш се ослонува на поискусни играчи.

^ Аватаров ми ствара голема конфузија. Едно, стварно помислувам дека Ланистеркава ни пишува на форумов, и два ептен во брзање кога би ги гледал аватариве крајно потсетува на лепотанов кај мене на аватар а.к.а. Томи Висо.
Тоа дека е фан на клубот не мора да значи дека нема да си замине. И Пандев и Балотели се фанови на Милан па во Интер им даваа голчиња во дербињата :D
--- надополнето: 3 септември 2013 во 01:49 ---
Кумановац се сложувам со тоа што го кажа освен делот со изјавата на Ето. Изјавата на Ето што се вртеше низ нетов е уствари фејк изјава што нели не значи дека не си помислил нешто такво тој период кога бевме ривали со каталонците.

When you play the Premier League, you win or you die. There is no middle ground.

Не знам дали е фејк, обичен смртник сум ја, тоа што видов низ нетов изминативе денови по трансферот на Ето, тоа го пишувам. Мање битно, сеуште го мразам фактот што дојде како засилување на сметка на Лукаку, нека скрши нога.

Ако ви е за утеха како што рече Давор, Лукаку барем знаете дека е фан на Челзи од мал, и дека ќе игра за клубов што и да се деси. Да беше некој собран може уште додека се правел муабетот за позајмица ќе притискал за трансфер. Ба не се покажа кај вас, многу неконстантен, можеше некако него да го исфрлат ама веројатно се иде на картата искуство. А за Ето сум скептик вака од прва, додека не заиграл, 32 години, ПЛ, две години игра во Анжи веќе, бог зна на кое ниво се игра фудбал таму, да не бара инфузија на полувреме.
Ubeden sum deka Lukaku veke go izgubivme. 2 godini go shutkaat po pozajmici.Zato v godina nema da se vrati,ne e budala,ima potencijal deckoto saka da igra konstantno za 1 tim ne da se vlecka po klubovi.

Сепак да не заборавиме дека им го земавме Вилијан на Спарси :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Еи неми се верува, тука некои уште убедени дека Торес е појак од Ба па толку плукаат по него, бог да чува, него за Лукаку и мене ми е стварно криво, кога може еден Велбек да игра за шампионот на Англија притоа да не е воопшто корисен, зошто не би можело Лукаку да е во конкуренција во Челси, стварно не ми е јасен овој потег на Мурињо, али како и да евидеќемо што ке се деси дали е правилан или погрешан потег.

Што сте се завиле во црно сите бе. Не е крај на светот. Лукаку е сеуште играч на Челзи мислам дека уште 3 години има од договор така да чил. Единствено треба Мурињо да го пушти порано и да не кажуваше дека ќе остане сезонава,али па и тој не гледа на грав не ни знаеше дека со Анжи ќе настане економски колапс и Ето ќе биде слободен или па и дека Руни ќе сака да си оди од Утд.
Кога сме кај Ето и Мурињо, Мурињо ретко греши во проценка на играч а со Ето веќе има работено. Очекувам да блесне кебапчето :icon_mrgr:

Никој не спомна дека Улисес Давила ќе оди на позајмица во Кордоба (или можеби некој спомнал, а нервозните постови се за тоа како сме го пуштиле на позајмица ? )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom