Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Много бледо прво полувреме, почетак на второ Рамче сс глупости продужуе,амаа според мене не е он крив, физички и овуј утакмицу небеше спреман дебел га игра, одбрана освен Кејхил таа што ја усра друго се во ред беше, али средниот ред освен Мата и Лампард многу слабо, Хазард на моменти блеснуваше само, слаба транзиција многу погрешни пасови и тука имавме среќа, но од нивна страна еден играч не растури, и погоде на кого највеќе потсеќа, значи од моменталниве шпиц играчи највеќе Бентеке ме потсеќа на Дрогба , сигурен прием на противничка половина спуштена топка до соиграч, солидна техника и екстра завршен удар, да си го земеме оваа лето и Лукаку да говратиме би имале најразноврстен нигерски напад во светото Лукаку, Ба, Бентеке само замислете!

Брат, примети ли дека си почнаја на Кумановски да пишуеш, а на средина на реченицата си продолжил литературно Македонски?:D

Иначе, браво, имаше ве на спортску, зноење до крај...

Ај со среќа нека ни е пласман у ЛШ :)!. И секоја чест за нашата легенда Лампард :cuc:!.

944198_662054917144652_355701441_n.jpg

Ме мрзи да гледам што се пишувало на темата.

Geezer што ти реков? :D

Ај со среќа нека ни е исполнувањето на целта за сезонава.
Рафа денеска со добар тим излезе,не треба да го хејтате бар за тоа.Можеше Торес порано да го стави пошто само што влезе ОДМА гол дадовме (и да најсериозно при здрав разум сметам дека да не беше Торес немаше гол да дадеме и дека Торес е најзаслужен за голот.Торес-:drk:)

Сега не знам со кој тим ќе игра во ЛЕ пошто ете Хазард и уште пар играчи се малце повредени (И КАКО КАПАК НА ОВА ВО МАЈ ЌЕ ИГРААТ ПРИЈАТЕЛСКИ ВО САД :eek: :eek::eek::eek::eek::eek: )

Сега уште Тотнем/Арсенал да не победат (а еден од нив нема да победи) и тамам 3то место до година. Се надевам дека АВБ некако ќе успее да се квалификува за ЛШ.
299328_4672530573963_372772476_n.jpg

Сликава сите да си ја испринтате,урамите и пред спиење да се молите. Фала,чао.

1.-Лампард е од друга галаксија.Го реши натпреварот како на тренинг да е човекот,толку лесно :D:D Ваков играч Челзи нема да има никогаш повеќе..
2.-Рамирес аматеру ,се прават ли 2 картони за 20 минути ??
3.-Хазард и Мата изиграа супер,посебно во 2ро..Незнам какви се шансите за првиов да игра во финалето со Бенфика ??
4.-За голот на Вила Чехх и Кејхил ја делат одговорноста.Во иднина треба и 2цата да бидат седнати на клупа (доколку Куртоа се врати од позајмица)
5.-Судии и Фа - да ви ебам се .. За секој фаул на играч на Челзи веднаш даваше картон овој ,чист голл на Ба не му признаа и плус досудува 8м продолжение а се игра до 100та минута..
6.-За оние што пишуваа на 1-0 дека немаме шанси да ја вртиме и кои предвреме се израдуваа (фанови на Јунајтед,Арсенал,Тотенхем и сл.) ми се направи голем мерак. Нека се јадат сега Арсенал и Тотенхем до крај на сезона..
7.-За Астон Вила (екипа која со нас секоја сезона игра како да им е последна) и за нивните умрени инцестоидни навивачи кои аплаудираа на Бентеке после неговиот потег за црвен и на излегувањето на Тери славеа како да освоиле - се надевам дека ке испаднете од ПЛ и бел ден нема да видите ..
8.-За останатите играчи: Азпи и Ешли ништо посебно,Луиз океј изигра ,можеби требаше и да стартува,Иванович немав време да видам нешто посебно,Ба ништо освен една 100% шанса и од линија голот што не му го важеа,Торес малку играше за да добие оцена и Нигерот Мозес - 0 ..

Ме мрзи да гледам што се пишувало на темата.

Geezer што ти реков? :D

Ај со среќа нека ни е исполнувањето на целта за сезонава.
Рафа денеска со добар тим излезе,не треба да го хејтате бар за тоа.Можеше Торес порано да го стави пошто само што влезе ОДМА гол дадовме (и да најсериозно при здрав разум сметам дека да не беше Торес немаше гол да дадеме и дека Торес е најзаслужен за голот.Торес-:drk:)

Сега не знам со кој тим ќе игра во ЛЕ пошто ете Хазард и уште пар играчи се малце повредени (И КАКО КАПАК НА ОВА ВО МАЈ ЌЕ ИГРААТ ПРИЈАТЕЛСКИ ВО САД :eek: :eek::eek::eek::eek::eek: )

Сега уште Тотнем/Арсенал да не победат (а еден од нив нема да победи) и тамам 3то место до година. Се надевам дека АВБ некако ќе успее да се квалификува за ЛШ.
299328_4672530573963_372772476_n.jpg

Сликава сите да си ја испринтате,урамите и пред спиење да се молите. Фала,чао.

Ти си педер. На полувреме те немаше...

Абе, во ова е убавината. Се радуваме како да сме шампиони. Не можеш секогаш да освојуваш титули. Мене ми е убаво и вака.
Што да кажат оние од Ливерпул, па и Арсенал. Уште се фанови, повеќемината од нив.

Бенитез исто заслужи почит. За денес. Луиз наместо Мозес беше прав потег. И Тери и Лампард во прв тим. Најзаслужните за пресвртот.

Ти си педер. На полувреме те немаше...

Абе, во ова е убавината. Се радуваме како да сме шампиони. Не можеш секогаш да освојуваш титули. Мене ми е убаво и вака.
Што да кажат оние од Ливерпул, па и Арсенал. Уште се фанови, повеќемината од нив.

Бенитез исто заслужи почит. За денес. Луиз наместо Мозес беше прав потег. И Тери и Лампард во прв тим. Најзаслужните за пресвртот.
Па и на 1-1 и на 2-1 ме немаше :D
А бе да убавината е во ова али ЛЕ ако не освоиме ќе биде лошо не пошто не сме освоиле ЛЕ туку дека сме изгубиле 7 титули во една сезона. Лошо е за тимот.

Брат, примети ли дека си почнаја на Кумановски да пишуеш, а на средина на реченицата си продолжил литературно Македонски?:D

Иначе, браво, имаше ве на спортску, зноење до крај...
Колко нервозе, пцување викање имаше куде мене у собу и крај на утакмицу дочекага замисли а ништо да не скршу и фати се на пц да пишују, добро е монголски што несам почнаја :)

Па и на 1-1 и на 2-1 ме немаше :D
А бе да убавината е во ова али ЛЕ ако не освоиме ќе биде лошо не пошто не сме освоиле ЛЕ туку дека сме изгубиле 7 титули во една сезона. Лошо е за тимот.

Да, веќе кога сме стигнале дотаму. Но, сепак. Битно ми беше наредна сезона да играме во ЛШ. Скоро и да го исполнивме тоа. Со тешки маки.
Вечер играат Порто и Бенфика, дерби одлучувачко за титула. Ќе се заколат таму, не е човечки, но можеби и некој нивни играч ќе се повреди.

942783_528394223884912_815371827_n.jpg

946345_546607252046982_892874902_n.jpg

250702041.jpg

Еба му мајката, вака не сум скокал од финалето во Минхен лани. Лампард треба да добие нов договор, иако веќе влегува во години, покажа дека е ИГРАЧИШТЕ. Секоја чест на рекордот. Абе, знаев дека ќе ја вртат. Колку утакмици сме свртеле оваа сезона.
Изледа истегнав мускул на левата нога кога срипав на вториот гол.

Маски Переира нема да им игра во финалето а ептен битен играч им е.
Него сезонава се утепавме од местење утакмици :D

Еба му мајката, вака не сум скокал од финалето во Минхен лани. Лампард треба да добие нов договор, иако веќе влегува во години, покажа дека е ИГРАЧИШТЕ. Секоја чест на рекордот. Абе, знаев дека ќе ја вртат. Колку утакмици сме свртеле оваа сезона.
Изледа истегнав мускул на левата нога кога срипав на вториот гол.

Како не спотера малер... Хазард, Тери, па сега ти...
За во среда ќе бидеш фит? :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom