Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ми кажете како игравме тие 15 минути и зошто не разгледувам туку директно го пишувам постов, ако го има голот постирано добро, ако не да ми најдете линк![]()
Ништо посебно, а голот ти е на првиот пост на оваа страна како гиф![]()
Царски, Фергусон жали за него, осеќам. Како ќе им се вклопеше во тимон со нормален напаѓач, мерачки.
Заслужено поминавме, не зборете безвезе. Прво полувреме бевме подобри, а и делови од второ. Статива, 19 шанси на Торес и тако даље. А и за Стеауа бев сигурен дека ќе помине, ја имав и на ливче, да се пофалам.
Инаку, Бертранд, тапа пак. Не дека хејтам, реален сум само. Гледав на Арена 1 и коментаторот нешто прокоментира во стил: ''Каде ли беше досега младиот Бертранд штом сега се враќа'' , на контра, позади беа само Кејхил и Тери, овој дојде после 3 минути, демек да покрие.
Замената за Ешли Кол... ако овој му е замена, нека се фрли во Темза и нека му ја поклони Шерил на Тери.
Е нема врска, баш кога тоа го искоментира коментаторот беше после корнер, Бертранд и уште еден беа останати позади, изгледа Цезар. Бертранд прв играше со топката, дојде мислам до центар негде, па после изгубивме топка, се вратија Тери и Кејхил и Бертранд отиде лево. Може сум помешал, ама знам дека баш и тогаш си реков што збори коментаторов.
Иначе
![]()
Нека му е среќен роденденот.![]()
Момци не ви читам постови, не знам како сте изиграле ама честитки. Се надевам дека ќе освоите, би ми било мило.
Радлер не јади гоВна во темата за ЕЛ, ќе ти е*ам главата у маало ми живееш![]()
Челзи 1/8 финале, Ливерпул дом43. Бенитез две измени направи во двомечот, двете измени ги решија утакмиците.
Бенитез - Роџерс 2 -0
Ломиње!
Не, сериозно. Сакав да пројде Ливерпул и да се сретнеме негде во полуфинале, као во старите добри времиња. Ама ништо...
Као во старите добри времиња, само друго натпреварување.
Ај, кур те боли, битно е Европа![]()