Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Потегот на Мата заслужуваше гол....Микел и Рамирез најочајна комбинација се во таа holding midfield улога... Торес дрво дрво дрво!!! И пак нека го одмара Лампард мислам...мизерија!

Keep calm имаме уште 5-6 титули за освојување: Најдобар менаџер,најдобар стрелец,најдобар голман...

Што повеќе сака Торес од овие топки ? Незнам како не успеа да даде гол :facepalm:

На крај и продуженија ќе играат ебате дрвата,Торес очај невиден, кое додавање го има мајсторот пола метро од играчот он ја рога со сета сила.:facepalm:

Муабетот ми е дека не ме боли тоа што губиме, колку тоа што играме споро ко никад досега.
2 минути продолжение, тие се додаваат позади Кејхил и Тери, мислиш Челзи има водство од 5 гола разлика, па демек ај да си го ладиме.
Ало бре, каде со тој памет? Средината = дупка , си поминуваат како сакаат, сите јуриш напред, а на контри ќе се чудат.
Кејхил е дупе, обичен просек, уште еден Енглез кој е преценет. За ротација е добар, за прв тим, заебите.

Друго, Торес. 4 ебани шанси да имаш и ниедна да не искористиш, а 50 милиони се платени за тебе, дибек еден. И тоа против факинг Спарта Прага и нивната инертна одбрана
Не го можам човеков, изгубив трпение веќе.

Дебелото-легенда ин д мејкинг.

Ова е се тактички.Као демек не не бива за Спарта и одеднаш кога 5-0 ќе ги тепаме Сити нема да знаат од кај да се свртат.

Џабееее со она игра само мојме 3 лига да победвиме,нз онај крофнарон во него 500 дефтери имат и само шкртат нешо а ништо буквално не менвит во играва ни тактика да сменит ни нишо и на крај сега ке го истајк мата или мозес со се покажја појаки од другиве и ке стајт некое дрво...е бати тренерот опран кај шо беше го избркаја а челси ке го чуват за спомен :гомце:

Мене не ми се свиѓа баш однесувањето на навивачите...

Заслужено свират. Фановите на Челзи се едни од најтолерантните и највеќе имаат трпение. Ама Торес ја претера веќе. А и цел тим игра ко да не зеле плата 5 години, што би рекол другарот mans .

Заслужено свират. Фановите на Челзи се едни од најтолерантните и највеќе имаат трпение. Ама Торес ја претера веќе. А и цел тим игра ко да не зеле плата 5 години, што би рекол другарот mans .

Заслужено, ама сепак...

Торес :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 22:27 ---
Не се грижете и на пенали да играме тука се Дрогба и Лампард сигурно ќе дадат гол..ох њаит ....

Едни Спартак Прага дома неможеме да ги тепаме .. а што да зборам за Шити и итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom