Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
ХАЗАРД!!!! АУФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ЕПА ТОРЕС ГЛЕДАЈ И УЧИ СИНЕ!

Еден-Факинг-Хазард
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 22:59 ---
Повторно замената на Рафа го решава мечот.

Билив ин Д Рафа
Нова песна од Дада Лајф - Донт феед д Рафа :))))

кај фанови на Челзи, па уште фанови на електронска музика :D

Супер гол од Хази, може предавања на Торес да му држи :D

Ако се паднеме со Стеауа има ли кандидати за да идеме до Букурешт да го бодриме Челзи :))

Ваков играч во Челзи немаме видено многу одамна. Го обожавам.

Ако се паднеме со Стеауа има ли кандидати за да идеме до Букурешт да го бодриме Челзи :))
Да имаше понуда за со Спарта ќе идев можда.
Ако има и сега понуда зашто да не.

ФОРЦА СТЕАУА !

Колку ептен да не идам без везе надвор од тема, ја ве читам како зборете за Ајакс, оно ние стварно ќе играме со Ајакс, ако минеме денеска.
А може и нема да играме со Ајакс

Каков елегантен потег на Хазард..како мерачки го направи финта шутот,а уште померачки шут и гол :cuc:

На ова се сведе играта на еден европски шампион. Нерешено со тим како Спарта Прага, и тоа дома, само заради една индивидуална акција на Азар.

Крофнарот продолжува со ужасни стратегии, со играње на играчи на неприродна позиција, и секако... ТОРЕС ВО ПРВ ТИМ(ама ајде му се простува вечерва,Ба несмее да игра).

Искрено, иако пројдовме, ми се плаче кога го гледам Челзи со ваква игра. Сезонава во ПЛ имаме 54% процент на победи што искрено за мене е срамота(кога беше Му:cuc: имавме 76%)

Сепак, среќен сум барем малце што пројдоа, иако опасно ме заебаа на ливче. :)

eve i chelsea pocna da igra ko golemite timovi, da se spasuva vo poslednite sekundi. znaci sega i chelsea e golem klub, ili ne? :)

Стеауа-Ајакс 4-2 на пенали, шо значи противник ни е Стеауа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom