Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Се што е во радиус од 20 метри е покосено и легнато на земја, од Луиз :pos:
Човекот игра со иста жар, без разлика дали играме со слаба или јака екипа. Да си ја среди главата малце и мислам дека може да биде нов капитен на Челзи.
А ако дојде Мурињо, осеќам дека ќе му биде омилен :)

Кога сме кај Мурињо, првиот гол на Челзи ме потсети баш на него. Деганжирање од Чех, смирување од Дрогба со глава (во случајов Ба) и Лампард или некој друг постигнување гол.
Особено вака ги пердашевме Барселона и Ливерпул.

Оскар, во детево има техника, потенцијал пука, уште да го играат на природна позиција, Иско и сличните на него, гомна ќе јадат.

Мата :cuc:

Излишни се зборови веќе, да не здосадиме. Класа, моментално топ 3 играчи во свет, без сомнение. И тоа во ваков сив Челзи сезонава.

3 по ред победи, да не беше Бенитез тешко дека ќе дојдевме до ова.
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 14:57 ---
Не се виде денес Ба, ептен отсечен.

Напаѓач е, треба да се даваат топки кон него. Истото беше и за Торес, ама овој почна да фуцка и кога играа за него.
Денеска немаше топки за Ба, а едната што беше упатена, ја спушти до Мата и овој постигна гол.
Работата си ја заврши до негде.

Висока победа, а не изгледаше дека ќе биде така....Лампи едвај даде гол, денеска се мачеше нешто....и да, тоа на Луиз стварно не му требаше....треба малку да размисли некогаш што прави...

184312_535899876430133_2105550141_n.jpg

Едвај чекам да го руши рекордот Лампард и ако си замине да си замине како голем победник, како шампион, како Дрогба.

Инаку:

http://www.mozzartsport.com/vesti/markovic-konacno-u-celsiju

А и други сајтови блиску до Партизан ја потврдуваат веста. Ја ви тврдам дека се работи за извонреден талент и играч, бидејќи го пратам Партизан и сметам дека ова е одличен потег.
Нема промашај ако имаме млади играчи, ако имаме долга клупа.
Една година на позајмица во ВБА рецимо и немаме гајле. Инаку детево игра на сите позиции во нападот. Лево и десно крило, полушпиц, напаѓач.

Не ми се верува како никој не го спомна Хазард, кога влезе буквално експлодиравме се виде колку класи е над Виктор Мосес каков играч имаме не сме свесни. Ултра интелегентен и надарен фудбалер. Имаме прекрасен тим за наредните години со лидер како Мата и волшебник како Хазард.

Не ми се верува како никој не го спомна Хазард, кога влезе буквално експлодиравме се виде колку класи е над Виктор Мосес каков играч имаме не сме свесни. Ултра интелегентен и надарен фудбалер. Имаме прекрасен тим за наредните години со лидер како Мата и волшебник како Хазард.

Koлку класи е над Мозес жити све? Што е овој толку лош па овој да е неверојатно многу над него?
Како прво како можете такви споредби да правите, кога овој е десно крило, а Хазард е лево крило и класична 10-ка.

Териииии мадафакерот што не чинел како лидер и потфрлувал на големи утакмици!!!

Koлку класи е над Мозес жити све? Што е овој толку лош па овој да е неверојатно многу над него?
Како прво како можете такви споредби да правите, кога овој е десно крило, а Хазард е лево крило и класична 10-ка.
Јас не сум го видел Хазард да игра лево крило неколку натпревари како прво, како второ не реков дека е Мосес слаб напротив солиден е, Хазард е секако неколку класи над Мосес и тоа го покажува на секој натпревар. Кратко објаснување што го прави Хазард класа над Мосес е тоа што може на прсти да се избројат грешките кои ги прави Еден, под грешки подразбирам безглави дриблинзи и нерезонски пасеви. Немој да ме сватиш погрешно дека иам нешто против Виктор, добар е за ротација. Сакав да ја потенцирам улогата на Хазард бидејќи никој не го ни спомна, а со неговото влегување се смени целата игра на Челзи и плус тоа директно учествуваше во два погодока. Поздрав.

Луѓе дај малце на земја спуштете се, ипак игравме со Брентфорд! Се виде колку сме силни на останатите дерби натпревари, имено Јувентус и Шахтјор. Треба време тимот да се уигра, можеби за 2-3 години ќе газиме, годинава и на почетокот бевме оптимисти па пукна работата...прво одбраната да се среди како што треба да игра, после и нападот, средниот ред е најмалиот проблем се согласувам, но и таму треба работа. Мата ѕвер е ама најреално, до голот никаде го немаше, еднаш не слушнав да го споменат! За нападов више не ни коментирам зошо очигледно е дека после Хазелбенк и Дрогба, такви шпицови тешко да видиме!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom