JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Tери ѕвер !!!
Не ми се веруе еј 3 победи по ред сврзавме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не се виде денес Ба, ептен отсечен.
Не ми се верува како никој не го спомна Хазард, кога влезе буквално експлодиравме се виде колку класи е над Виктор Мосес каков играч имаме не сме свесни. Ултра интелегентен и надарен фудбалер. Имаме прекрасен тим за наредните години со лидер како Мата и волшебник како Хазард.
Јас не сум го видел Хазард да игра лево крило неколку натпревари како прво, како второ не реков дека е Мосес слаб напротив солиден е, Хазард е секако неколку класи над Мосес и тоа го покажува на секој натпревар. Кратко објаснување што го прави Хазард класа над Мосес е тоа што може на прсти да се избројат грешките кои ги прави Еден, под грешки подразбирам безглави дриблинзи и нерезонски пасеви. Немој да ме сватиш погрешно дека иам нешто против Виктор, добар е за ротација. Сакав да ја потенцирам улогата на Хазард бидејќи никој не го ни спомна, а со неговото влегување се смени целата игра на Челзи и плус тоа директно учествуваше во два погодока. Поздрав.Koлку класи е над Мозес жити све? Што е овој толку лош па овој да е неверојатно многу над него?
Како прво како можете такви споредби да правите, кога овој е десно крило, а Хазард е лево крило и класична 10-ка.